Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Traitor to jest pinkne...szkoda ze dajesz to w lecie a nie w zimowe dni, klimacik wtedy bylby jeszcze lepszy :)

Napisano

Cudo, poprostu cudo, bardzo mi się podoba.

Światełka są poprostu genialne, texturki też, robiłeś jakiś post w photoshopie czy to czysty render ?

Jeszcze raz gratulacje !

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

W postprodukcji nalozylem jedynie lekkiego glowa na calosc i troszke wiekszy glowik na plomienie swiec. Reszta to czysty render w scanline (jak zawsze:).

Napisano

No to tym większe gratulacje :) Może jakiś mały making-of ? ;-)

Napisano

Jak zrobiles taki dobry stan tej sceny.....chodzi o jakosc...to jest divix czy co?

Napisano

Zalatuje zlotymi kroplami :) a moze to faktycznie zlote krople heheh, bardzo przyjemny bajkowy klimacik.

Napisano

Jak dla mnie to jest boskie. Strasznie milo sie na to patrzy :)

Napisano

wspaniala praca, ale wole klatke z animacji niz koncowy render. Ostrosc (sharpen?) tu nie zluzy bo wychodzi masa kropeczek, odblaskow, ostrosci, ktore troche irytuja przy takiej stylizacji bajkowej. W animacji jest miękko i milutko.

Napisano

Faktycznie bardzo ładne.. :) Może ta zieleń troszkę nie taka... chyba lepiej by się sprawdziła taka zielona cytrynka... poważnie..

Co do scenki, to szkoda że nie pokusiłeś się o translucency na świecach...

I szkoda że światło kominja tak słabo rzuca Cienie...

Ale uwielbiam takie stylizacje i przerysowania, dlatego moje gratulacje!! Pozdrawiam

Napisano

:) Gratuluję mam nadzieję że taż tak kiedyś będę umieć jak się na umiem ;P

Możesz powiedzieć jak zrobiłeś świeczki, chodzi mi głownie o płomienie :)

Napisano

ladne:)...troche plaskie tylko. Brakuje do szczescia mocniejszego przestrzennie pierwszego planu albo chociaz lepszej czytelnosci tego co jest.

Efekt jest teraz taki,ze najpierw widze deske z garnkiem,a potem w zaleznosci od tego jak popatrze albo widac murek albo sie z tego murku robi podloga;)

Ale ogolnie git. Ladne swiatlo i texturki,a koncept Twoj?

Pablo

p.s. Zmniejsz jeszcze podpis,bo zaslania cala grafike;)

Napisano

uahuhaha, i kto mi tu robil wyklady na temat "nic nie jest w swiecie idaelnie rowne" hmm, twoje deski w podlodze temu przecza, wstydzilbys sie! mogles chcoiaz lekko zmodyfikowac te deski i tak jeszcze mogles dorzucic do sceny przedmioty ktorymi sie zazwyczaj pali w kominku, on sam mogl sie troche okopcic z zewnatrz, mogle jeszcze buta zrobic, i krowe w fotelu, ehh lepiej rup ten sfuj domek i ciuchcie na baterie ;)

Napisano

Kolejna udana praca, rzeczywiście bardzo ładnie oświetlona scena, animki jeszcze nie widziałem ale w najbliższym czasie na pewno zerknę.

Napisano

ładne, cieppłłły klimat :)

a tak na marginesie: "W sumie mialo to byc male zlecenie, ale odbiorca okazal sie nielojalny.;/ " - z czymś takim trzeba walczyć!

Napisano

trzeba, ale co w skorasz, z tego co wiem traitor nie jest 1 ktory sie na nim przejechal, moze on sie wypowie, i moze zrobic ostrzezenia przed takimi typami?

Napisano

no niezle traitor:), ladna kominkowa scena:)

>(można zrobić "czarną listę", na wzrór "listy dłużników")

chetnie dopisze conieco do takiej listy, swietny pomysl!!!:)

Napisano
  • Autor

Podejmujac zlecenie na tzw"gebe" w sumie powinienem sie liczyc (i zawsze sie licze), ze moze byc "awaria" a zwlaszcza jezeli jest to nowy klient. Nie bede nikogo oczernial, bo byc moze inni maja z ta osoba dobre uklady.Wspolpraca przy pierwszym projekcie ze stony zleceniodawcy byla bardzo slabo zaplanowana z czego wynikl konflikt. Ja ze swojej strony postawilem kreske na tym czlowieku i nie chcialbym wiecej z nim wspolpracowac. Albo cos robimy porzadnie albo sie w to nie bawimy, takie mam zdanie.

Napisano

"Czy androidy marzą o ciepłych Kominkach..." - o takich na pewno...

gratuluję

pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.