FUNKYszou Napisano 13 Grudzień 2012 Napisano 13 Grudzień 2012 Witam, niedawno korzystałem z waszych porad co do modyfikatora Hair&Fur teraz Gdy udało mi się wyrenderować cały "projekt" więc chciałbym poczytać trochę waszych uwag co do Renderu, niestety pewnie nie będę już nic robił z tym misiem ponieważ bardzo ciąży mi już praca z nim. Wiadomo, że czytając obiektywne uwagi i rady można duże się nauczyć:)
ikkiz Napisano 14 Grudzień 2012 Napisano 14 Grudzień 2012 wygląda jak coś do jedzenia, jak coś obsypane wiórkami czekolady, albo innym cukierniczym czymśtam - nie wiem jak się to nazywa. Więc materiał tego futra mógł by jakoś rozpraszać światło
indian Napisano 14 Grudzień 2012 Napisano 14 Grudzień 2012 ikkiz dobrze prawi, przydało by się żeby futerko rozpraszało trochę światła, jak renderujesz w vrayu, to mogę CI polecić 2Sidesmatarial, tu masz przykłady: http://www.spot3d.com/vray/help/150SP1/examples_vray2sided.htm salut.
FUNKYszou Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Napisano 14 Grudzień 2012 Dzięki za rady, przydadzą się w 100%....
Rekomendowane odpowiedzi