Dandee Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 (edytowane) Hej, witam wszystkich. Chciałbym się z Wami podzielić moją ostatnią wizualizacją. Chętnie poczytam konstruktywną krytykę i Wasze opinie o ujęciach. Całość zajęła mi około tygodnia spokojnego grzebania, wliczając w to czas potrzebny na wyrenderowanie. Soft: 3dsMax2012, Vray2.0, PScs6 Pozdrawiam i czekam zniecierpliwiony na odzew :) Edytowane 20 Grudzień 2012 przez Dandee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 bardzo mi się podoba, ciekawe światełko i color-grading. Wszystkie obrazki delikatnie bym rozjaśnił, ponieważ są jakby przydymione Głowa drewniana jelenia na scianie ni w ząb mi do reszty nie pasuje, wygląda jakbyś miał taki model gdzieś na stanie, to go wrzuciłeś, tam by bardziej pasował jakiś obraz, panorama czy coś takiego. Tło za oknem rozjaśniłbym delikatnie. Kuchnia wyszła najlepiej, nie licząc zegara na ścianie z prawej strony. NAjwiekszym atutem tutaj wydaje mi się kolorystyka, fajnie wyszła;) jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 A mi się materiały trochę nie podobają. Np. ściana z cegły jest taka jakoś mało przekonująca i na drugim obrazku materiał drewna nie przekonuje, ale jest na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Mi sie bardzo podoba. Najbardziej piaty od gory. Render czysty a kolorki cieple. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandee Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2012 Dzięki za odpowiedzi :) Fajnie, że się Wam podoba. Co do materiałów to faktycznie materiał cegły niekoniecznie mi wyszedł patrząc na to z perspektywy czasu. Chciałem uzyskać białą farbę w lekkim połysku. Co do drewna, to miało być ono lekko surowe. Nie pasowało mi tam takie z dużym połyskiem jak na podłodze. Tło za oknem może wydawać się lekko zbyt ciemne, ale wszystkie obiekty zostały akurat w cieniu, gdyż słońce ustawione było tak żeby wpadało przez okna. Ogólnie fajne rady, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Piękne wizualizacje, właściwie pod każdym względem. I dodatkowo kapitalne zestawienie kolorów. Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi