Mariano19 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 (edytowane) Dawno nic nie robiłem w grafice 3D dlatego postanowiłem do niej wrócić. Kilka dni temu przyszedł mi do głowy pomysł stworzenia tratwy płynącej po morzu w tle w oddali znajdowała się wyspa. Wrzucam pierwszy render Soft:3ds max Edytowane 29 Grudzień 2012 przez Mariano19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 spoko o ile bale beda miały displace fajny. Koncepcyjnie to bym zrobił korzenie z palmy wychodzące z doniczki/beczki by sama siebie żywiła/poiła, bo i tak wyglada nienaturalnie w tej wielkości siedząc w tak małym pojemniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano19 Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2012 :) faktycznie masz rację. Poprawie to w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Ładnie to wygąda. JEszcze powalcz z materiałami i renderem. No i drzwi w domku brakuje - chyba ze są po drugej stronie ale to by znaczyło że wychodzą prosto do wody ;) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Ogólnie fajnie bajkowo, popraw wodę, daj smootha bo masz górki anie fale, fajnie by wyglądała jak by była lekko przezroczysta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 @Mariano19 fajny motyw. Jedyne co mi nie pasuje to wszystko jest zbyt równo. Zróżnicował bym ustawienie belek, desek i sznura. Palma z doniczką proporcjami nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 ja myślę, że skoro na wodzie, spodniach i "skarpecie" masz wiatr, to może tą palmę lekko też nim zarazić :) bardzo fajne to. ciekaw jestem końcowego efektu. a @ola-f dobrze Ci podpowiada z tymi korzeniami. też mogłoby być ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano19 Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2013 Dzięki za komentarze. :) Palmę i deski poprawię jak znajdę trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi