Napisano 27 Grudzień 201212 l Dawno nic nie robiłem w grafice 3D dlatego postanowiłem do niej wrócić. Kilka dni temu przyszedł mi do głowy pomysł stworzenia tratwy płynącej po morzu w tle w oddali znajdowała się wyspa. Wrzucam pierwszy render Soft:3ds max Edytowane 29 Grudzień 201212 l przez Mariano19
Napisano 27 Grudzień 201212 l spoko o ile bale beda miały displace fajny. Koncepcyjnie to bym zrobił korzenie z palmy wychodzące z doniczki/beczki by sama siebie żywiła/poiła, bo i tak wyglada nienaturalnie w tej wielkości siedząc w tak małym pojemniku.
Napisano 29 Grudzień 201212 l Ładnie to wygąda. JEszcze powalcz z materiałami i renderem. No i drzwi w domku brakuje - chyba ze są po drugej stronie ale to by znaczyło że wychodzą prosto do wody ;) Powodzenia!
Napisano 29 Grudzień 201212 l Ogólnie fajnie bajkowo, popraw wodę, daj smootha bo masz górki anie fale, fajnie by wyglądała jak by była lekko przezroczysta ;)
Napisano 30 Grudzień 201212 l @Mariano19 fajny motyw. Jedyne co mi nie pasuje to wszystko jest zbyt równo. Zróżnicował bym ustawienie belek, desek i sznura. Palma z doniczką proporcjami nie pasuje.
Napisano 30 Grudzień 201212 l ja myślę, że skoro na wodzie, spodniach i "skarpecie" masz wiatr, to może tą palmę lekko też nim zarazić :) bardzo fajne to. ciekaw jestem końcowego efektu. a @ola-f dobrze Ci podpowiada z tymi korzeniami. też mogłoby być ciekawe.
Napisano 1 Styczeń 201312 l Autor Dzięki za komentarze. :) Palmę i deski poprawię jak znajdę trochę czasu