Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dawno nic nie robiłem w grafice 3D dlatego postanowiłem do niej wrócić. Kilka dni temu przyszedł mi do głowy pomysł stworzenia tratwy płynącej po morzu w tle w oddali znajdowała się wyspa. Wrzucam pierwszy render

Soft:3ds max

tratwaoo.jpg

Edytowane przez Mariano19

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

spoko o ile bale beda miały displace fajny. Koncepcyjnie to bym zrobił korzenie z palmy wychodzące z doniczki/beczki by sama siebie żywiła/poiła, bo i tak wyglada nienaturalnie w tej wielkości siedząc w tak małym pojemniku.

Napisano

Ładnie to wygąda. JEszcze powalcz z materiałami i renderem. No i drzwi w domku brakuje - chyba ze są po drugej stronie ale to by znaczyło że wychodzą prosto do wody ;) Powodzenia!

Napisano

Ogólnie fajnie bajkowo, popraw wodę, daj smootha bo masz górki anie fale, fajnie by wyglądała jak by była lekko przezroczysta ;)

Napisano

@Mariano19 fajny motyw.

Jedyne co mi nie pasuje to wszystko jest zbyt równo. Zróżnicował bym ustawienie belek, desek i sznura.

Palma z doniczką proporcjami nie pasuje.

Napisano

ja myślę, że skoro na wodzie, spodniach i "skarpecie" masz wiatr, to może tą palmę lekko też nim zarazić :)

bardzo fajne to. ciekaw jestem końcowego efektu. a @ola-f dobrze Ci podpowiada z tymi korzeniami. też mogłoby być ciekawe.