adek Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Serwis CGSociety opublikował 20 najważniejszych informacji/wydarzeń roku 2012 świata grafiki komputerowej. Lista powstała na podstawienie nominacji i głosowania czytelników tego portalu. Jestem ciekaw Waszych najważniejszych wydarzeń roku 2012. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2735 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 szkoda ze skupili sie tak bardzo na vfx. mogli juz napisac ze 48fps dobije reszte vfxowej branzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 szkoda ze skupili sie tak bardzo na vfx. mogli juz napisac ze 48fps dobije reszte vfxowej branzy. Byłem w kinie, w wielkiej sali, 48fps, wielkie okulary... i wyglądało to na prawdę beznadziejnie. I to nie tylko moje zdanie. Nie wiem wokół czego tyle szumu. Postęp technologiczny? Na kolejne części pójdę na pewno na 2d. W epoce lodowcowej na przykład, 3d wiele zmienia. Jest wartość dodana, w hobbicie nie ma. Tym co jeszcze nie byli, a zamierzają, polecam pójść na płaski film:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Hehe ja z kolei najpierw obejrzalem wersje 2d a potem 48 fps. Wrazenia calkowicie odmienne, rewelacyjny efekt, imo jedyna sensowna technologia pod filmy 3d. Przez pierwsze 10 minut mialem wrazenie ze wszystko zostalo za szybko wyanimowane ale np. sceny walki wygladaly olsniewajaco. Tym co obejrzeli jedynie 2d goraco polecam 48 fps :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 szkoda ze skupili sie tak bardzo na vfx. mogli juz napisac ze 48fps dobije reszte vfxowej branzy. olaf nie pajacuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Ja byłem na 2D i się zawiodłem, przede wszystkim całość dupy nie urywa ... a miało być tak pięknie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 2;1138342']Ja byłem na 2D i się zawiodłem' date=' przede wszystkim całość dupy nie urywa ... a miało być tak pięknie ..[/quote'] Ja miałem 39C, wiec mi się podobało:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi