bilinek Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Witam, Mam FumeFx do max 2010 64 bit Zainstalowałem go. Po włączeniu 3ds max wyświetla mi się komunikat : "Could not open file FumeFx.ini for writing. Global preferences will not be served" Co mam zrobić aby uruchomić tego trola? Edytowane 6 Styczeń 2013 przez bilinek 1
Pawelkos Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Sprobuj zainstalowac jeszcze raz ale jako administrator. A za podawanie takich linkow mozesz dostac bana :]
bilinek Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Napisano 6 Styczeń 2013 Próbowałem już kilkukrotnie zainstalować i nic. A coś trzeba zrobić z DCPFlics, bo próbowałem to coś uruchomić i nie wiem co dalej. A linka już usunąłem
Ajgor Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Zmień ustawienia dostępu do pliku FumeFX.ini. Wyraźnie masz napisane, że nie można w nim zapisywać. Masz go jako tylko do odczytu. Najprościej zrobić to Total Commanderem. Możesz też spróbować zmienić mu nazwę (na przykład dodać literkę do rozszerzenia). FumeFX powinien wtedy utworzyć nowy plik już z dobrymi uprawnieniami. Ale nie wiem, czy nie stracisz wtedy jakichś ustawień. Zawsze wtedy możesz przywrócić stary plik zmieniając mu z powrotem nazwę na właściwą. 1
bilinek Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Napisano 6 Styczeń 2013 Udało mi się uruchomić. Dzięki za porady ;)
Rekomendowane odpowiedzi