Andrzej C Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Witam! Prezentuję Wam część mojej ostatniej pracy. Teleskop opracowany na podstawie Reflektora Bresser Messier N-130. Czas pracy to 4 dni z czego na każdy render przypada (mniej i więcej) 3h. Nie dołączam siatki gdyż jest tam jej takie nasycenie, że ostatecznie większość elementów jest po prostu biała :). Pozdrawiam! Edytowane 6 Styczeń 2013 przez Andrzej C
marcinW Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 cześć. obawiam się, że nie ma żadnych obrazków. w przynajmniej ja nie widzę.
Andrzej C Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Napisano 6 Styczeń 2013 Dzięki za info, mam nadzieję, że teraz działa.
marcinW Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 wow. działa i to jak :) bardzo fajna praca. super materiały.
Dynamico Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Jakość "fotograficzna". Super. Ale czy rzeczywiście w tym teleskopie nakrętki są ośmiokątne? Wydaje mi się, że powinny być normalne, szeciokątne :-)
Andrzej C Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Napisano 8 Styczeń 2013 marcinW: Dzięki, miło mi:-) Dynamico: Specjalnie to zrobiłem, żeby można się było do czego przyczepić;-). A tak serio, to faktycznie, nie wiem czemu nawet nie zwróciłem na to szczególnej uwagi. Widzę, że nic tutaj nie umknie- dobrze:-) Pozdrawiam!
Lucek Napisano 8 Styczeń 2013 Napisano 8 Styczeń 2013 Bardzo sterylne przez nieciekawe studio. Gdybyś popracował nad tym by miało co się w tych metalach odbijać i dorzucił lepsze postpro to mogłaby być bardzo obiecująca praca.
szlipek Napisano 11 Styczeń 2013 Napisano 11 Styczeń 2013 Świetne. Rewelacyjne materiały. Gratuluje fajnej pracki.
Rekomendowane odpowiedzi