Andrzej C Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) Witam! Prezentuję Wam część mojej ostatniej pracy. Teleskop opracowany na podstawie Reflektora Bresser Messier N-130. Czas pracy to 4 dni z czego na każdy render przypada (mniej i więcej) 3h. Nie dołączam siatki gdyż jest tam jej takie nasycenie, że ostatecznie większość elementów jest po prostu biała :). Pozdrawiam! Edytowane 6 Styczeń 2013 przez Andrzej C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 cześć. obawiam się, że nie ma żadnych obrazków. w przynajmniej ja nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej C Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 Dzięki za info, mam nadzieję, że teraz działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 wow. działa i to jak :) bardzo fajna praca. super materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Jakość "fotograficzna". Super. Ale czy rzeczywiście w tym teleskopie nakrętki są ośmiokątne? Wydaje mi się, że powinny być normalne, szeciokątne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej C Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 marcinW: Dzięki, miło mi:-) Dynamico: Specjalnie to zrobiłem, żeby można się było do czego przyczepić;-). A tak serio, to faktycznie, nie wiem czemu nawet nie zwróciłem na to szczególnej uwagi. Widzę, że nic tutaj nie umknie- dobrze:-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Bardzo sterylne przez nieciekawe studio. Gdybyś popracował nad tym by miało co się w tych metalach odbijać i dorzucił lepsze postpro to mogłaby być bardzo obiecująca praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 Świetne. Rewelacyjne materiały. Gratuluje fajnej pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi