Bedyk Napisano 8 Styczeń 2013 Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) Cóż, do tematu zainspirowała mnie pewna planszówka w którą ostatnio pocinamy ze znajomymi. Tak więc w tym tygodniu spróbujmy przedstawić zażarty konflikt pomiędzy jedną z dowolnie skonfigurowanych par dwóch nacji z poniższej listy: -olbrzymy -szczuroludzie -szkielety -orkowie -czarodzieje -ghule /zoombie/ -elfy -amazonki -trolle -krasnoludy -ludzie -niziołki -czarnoksiężnicy -trytony Tylko błagam nie róbmy wszyscy par: elfy-krasnoludy, krasnoludy-gobliny, gobliny-elfy =p Życzę powodzenia i dobrej zabawy =] * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.01.2013 23:59 SONDA: 15.01 do 17.01.2013 23:59 Edytowane 8 Styczeń 2013 przez Bedyk yrdr
JakkaS Napisano 8 Styczeń 2013 Napisano 8 Styczeń 2013 To ja jeszcze inspirację zapodam: A co to za planszówka?
Sidre Napisano 8 Styczeń 2013 Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) "Ile razy wam powtarzałem żeby nie szczać do mojego jeziora!!!!" Edytowane 8 Styczeń 2013 przez Sidre
badassky Napisano 9 Styczeń 2013 Napisano 9 Styczeń 2013 Grypa?? Gorzej, szkoła..:) Bardzo fajnie namalowałeś gościa na pierwszym planie!! Kolory i ślady pędzla są genialne :) W weekend postaram się zrobić coś sensowniejszego. Na razie poza tymi marnymi plamami nie ma tam nawiązania do akacji.
Bedyk Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Napisano 10 Styczeń 2013 JakkasS z inspiracją trafiłeś idealnie =] Gra to Smallworld, polecam. piofoks, thx, ale gdzie speed??
Gość piofoks Napisano 11 Styczeń 2013 Napisano 11 Styczeń 2013 (edytowane) jutro coś planuje namalować , pomysł już jest ;] Edytowane 11 Styczeń 2013 przez piofoks
polka dot Napisano 11 Styczeń 2013 Napisano 11 Styczeń 2013 nie potrafię malować, ale wybieram amazonki kontra szczuroludzie
Gość piofoks Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 Bedyk fajny pomysł :) ( 10 min dłużnej ) ,) za bardzo się wkręciłem .
Kalberos Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 o chłopie to ja nawet nie robie swojego :D zniszczyłeś nas i zdeptałeś jak mrówki :D pracka zaje....no :D
Gość piofoks Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 (edytowane) Rób! kórr....cze ;] Przecież przede wszystkim w TSP chodzi o fajną okazje do ćwiczeń . Edytowane 12 Styczeń 2013 przez piofoks
Bedyk Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Napisano 12 Styczeń 2013 Kalberos jeżeli chcesz siekać takie arty jak piofoks w 1,5h to nie ma, że nie robię =] piofoks, zajebiste wyczucie wszystkiego i tempo! a 10 min jest całkowicie w granicach mojej tolerancji =]
grass Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 w ramach ćwiczeń i oderwania się od anatomii :) trochę mnie poniosło z czasem ale wrzucam
Bedyk Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Napisano 12 Styczeń 2013 no trzeba się będzie jeszcze zastanowić nad zgodnością z tematem =]
Kalberos Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 Ady zabawa to zabawa :P taki mi coś przyszło do głowy
jameli Napisano 13 Styczeń 2013 Napisano 13 Styczeń 2013 (edytowane) ha! wreszcie udało mi się wziąć w garść i zrobić coś na bitwę! 1,5h wstyd mi... jak się dostawałam na architekturę to trzaskałam w 90 minut prace 50 na 70 cm akwarelą a teraz co... :/ no ale trzeba trenować wrócić do formy! pozdro! Edytowane 13 Styczeń 2013 przez jameli
badfood Napisano 13 Styczeń 2013 Napisano 13 Styczeń 2013 Gdy zobaczyłem szczurołaki Bedyka, zapał do rysowania trochę mi przeszedł. Ale co tam Poniżej klasyczne starcie ludzi z trollami. Podczas festiwalu irańskiego kina konceptualnego emocje buzują jak wulkan. Hasło "Pan siedzi na moim miejscu!" w każdej chwili może stać się wezwaniem do bezpardonowej krwawej bitwy trolli osiedlowych z bandą napalonych intelektualistów.
Rekomendowane odpowiedzi