jacenty Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Ktos wie czy pojawil sie edytor do rage? w sieci sa same niejasne informacje i w sumie to ciezko go znalesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Z tego co wiem to nie. Na stronie i forum nic nie ma. Zreszta pamietam, ze na poczatku mowili, ze przetwarzanie tych megatextures wymaga strasznej mocy i byloby ciezko to na pojedynczym pc-cie przetworzyc. Potem byly zapowiedzi, ze niby wyjdzie, ale na razie cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frmdbl Napisano 12 Luty 2013 Share Napisano 12 Luty 2013 No i jest. Jak macie wolne 43 giga, można ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 daj linka....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frmdbl Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Do sciągnięcia tylko na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 czyli oryginala gra jest wymagana nie musi byc kupiona na steamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Właśnie to ciekawe, wczoraj kupiłem Ragea specjalnie dla edytora. Jeszcze nie instalowałem, ale na promocjach Steamowych Rage nie jest dostępny w naszym kraju, mam nadzieję ze toolsy są :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frmdbl Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Bez gry kupionej na steamie, nie można sciągnąć edytora, tak jak w przypadku Skyrima ale pewnie jakieś haki się pojawią prędzej czy później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi