jacenty Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 Ktos wie czy pojawil sie edytor do rage? w sieci sa same niejasne informacje i w sumie to ciezko go znalesc.
plutko Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 Z tego co wiem to nie. Na stronie i forum nic nie ma. Zreszta pamietam, ze na poczatku mowili, ze przetwarzanie tych megatextures wymaga strasznej mocy i byloby ciezko to na pojedynczym pc-cie przetworzyc. Potem byly zapowiedzi, ze niby wyjdzie, ale na razie cisza.
frmdbl Napisano 12 Luty 2013 Napisano 12 Luty 2013 No i jest. Jak macie wolne 43 giga, można ściągać.
jacenty Napisano 13 Luty 2013 Autor Napisano 13 Luty 2013 czyli oryginala gra jest wymagana nie musi byc kupiona na steamie?
Creator Napisano 13 Luty 2013 Napisano 13 Luty 2013 Właśnie to ciekawe, wczoraj kupiłem Ragea specjalnie dla edytora. Jeszcze nie instalowałem, ale na promocjach Steamowych Rage nie jest dostępny w naszym kraju, mam nadzieję ze toolsy są :D
frmdbl Napisano 13 Luty 2013 Napisano 13 Luty 2013 Bez gry kupionej na steamie, nie można sciągnąć edytora, tak jak w przypadku Skyrima ale pewnie jakieś haki się pojawią prędzej czy później.
Rekomendowane odpowiedzi