Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Chcialbym przedstawic plon ostatnich 15 miesiecy pracy w agencji reklamowej Guerilla Vision/ Recipe London oraz odrobine wlasnych projektow.

Musze przyznac ze przesiadka z archiviz na motion graphics byla fantastycznym przezyciem i nauczylem sie naprawde wiele nie tylko z technicznego punktu widzenia. Reklama to zupelnie inny swiat - mnie zmudnego dlubania za to krotsze terminy, z drugiej strony i rendery krotsze icon_smile.gif

Od strony technicznej calosc wykonana w Cinema 4d, szlifowana w After Effects a calosc zlozona w Premiere.

Soundtrack: Justice vs Simian - We are your friends.

Dla tych ktorym vimeo nie smiga

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fragmenty bardzo fajnych rzeczy.Estetyczne i z biglem. Muszę rzucić okiem po całościach.

Napisano

fantastyczne...!!!.... aż się chce wyć.... a bilbordy odpowiadają zgodnym echem.... będzie jeszcze piękniej i dostatniej....:))))))))))))

Napisano

Świetny reel. Fajnie cząsteczki pracują i ładniutkie randery. Gratki! :)

Napisano

Mega! Tylko życzyć sobie takich umiejętności

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim za odpowiedzi!

Dziadku, nie podejmuje sie zmieniania swiata w pojedynke. Poki mam rodzine na utrzymaniu, bede robil to co przyniosi pieniadze, jednoczesnie szanujac tych, ktorzy tworza sztuke przez duze S. Wbrew pozorom reklama sama w sobie tez potrafi byc sztuka (choc wcale nie twierdze ze ja taka tworze), tak jak niegdys za sztuke placil kosciol/artysokracja tak teraz placa korporacje :)

Napisano

...ja tylko śpiewam swoją dziadowską pieśń wszędzie.... żeby sławić nie swoje dziadostwo, tylko żeby przypominać o wymierającym gatunku który chyba nie posiada przewodu pokarmowego... a żyje i działa w sprawie o której mówi się szaleniec na barykadzie.... śpij spokojnie... korporacyjnym snem.... a kopnięty nie czytaj poezji....:)))