resh Napisano 28 Styczeń 2013 Napisano 28 Styczeń 2013 (edytowane) Hey ho, dawno nic nie wrzucałem. Jak będzie trochę czasu to będę dokładał nowsze rzeczy. Tutaj tak mały teścik na nowym monitorze, bo stary zdechł z nienacka :/ zdrówko! [ATTACH=CONFIG]92204[/ATTACH] Edytowane 7 Styczeń 2014 przez resh
biglebowsky Napisano 28 Styczeń 2013 Napisano 28 Styczeń 2013 (edytowane) Tło świetne. Troglodytę można by dać pewnie większego, bardziej za skałami, samochód też można by spróbować efektowniej. Oba te elementy robią trochę wrażenie dodanych, jak by nie były od początku zaplanowane a dołożone. Oba, tworzące historię masz po jednej stronie co powoduje że reszta obrazka wydaje się zbędna. Edytowane 29 Styczeń 2013 przez biglebowsky
resh Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Napisano 28 Styczeń 2013 Thx Bigu. Wkręciłeś mi, z tym powiększeniem trolusa, że też sam na to nie wpadłem :D Będę to musiał teraz poprawić bo nie da mi to spokoju heh. Z kompo to rzeczywiście cudowałem, najpierw coś tam ze złotym podziałem chciałem zaczarować a potem, żeby na "S-ce" główne elementy leżały (i chyba tu był błąd :)
slabiak Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 jaram się, jak tak kozacko zrobiles barierke ? wspierales sie 3d ? czy to jakis fajny trick :) w takim kadrze ten słup telegraficzny powinnien byc grubszy, szczegolnie jak go porównac do tego złamanego ale to takie subiektywne i nie czepiam sie detali :)
Koniu Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Tło super jak już wyżej napisano. Trochę styl malowania trawy, ziemi i asfaltu przypomina mi Meet Buck'a.
resh Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Napisano 29 Styczeń 2013 *Slabiak do barierek użyłem zwykłego pen toola. Coś jak tutaj Musiałem sobie tylko dopasować krzywą do swojej kompozycji. Jak zrobiłem jedną barierkę to potem ja tylko skopiowałem do góry i trochę powykrzywiałem (transform, warp) żeby dopasować i w zasadzie to tyle. Słup trzeba będzie w takim bądź razie poprawić :) dzięki. *Koniu jakoś do Bucka nie zaglądałem przy inspiracjach, ale coś w tym jest :) podziękował.
Varmer Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 świetne! popraw trolla i pobrudź, pognieć trochę wóz i będzie git
Coyote Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Polski shaddy nam rośnie popraw co mówią chłopaki i będzie elegancka praca. szkoda że nie wrzuciłeś rzeczy z bloga bo również syte :)
resh Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Napisano 12 Lipiec 2013 coś mnie ostatnio na jakieś brzydsze rzeczy wzięło ;)
nicponim Napisano 12 Lipiec 2013 Napisano 12 Lipiec 2013 ten troll poprawiony na blogu wyglada naprawde niezle! hyhyhmmm;]
mysz Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 fajne texturgi, wajne pomysły, fvajny klimatt to jest extra: http://1.bp.blogspot.com/-QaUpjKwyPzo/UZAYpD2OrRI/AAAAAAAAAVo/TB6u5pezfUA/s1600/5+flat.jpg
resh Napisano 24 Listopad 2013 Autor Napisano 24 Listopad 2013 Siema. Jakoś nie miałem ostatnio czasu na coś większego więc wrzucam to co mam. Jakieś szybsze i wolniejsze mazy. zdrówko!
ICE Napisano 24 Listopad 2013 Napisano 24 Listopad 2013 Ten martwy zwierz to rewelacyjna ilustracja, pomysl jest swietny i wykonanie takze. Jestem na tak !
resh Napisano 25 Listopad 2013 Autor Napisano 25 Listopad 2013 zwierzu miał lecieć na spit paint'a, ale się w czasie nie zmieściłem. Thx man :)
Igi Napisano 25 Listopad 2013 Napisano 25 Listopad 2013 zwierz ładnie oświetlony ale najlepszy jest gość z bronią, wymiata!
resh Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Napisano 29 Grudzień 2013 dzięki Igi. Kolejne malu malu i foto malu ; )
pumax Napisano 29 Grudzień 2013 Napisano 29 Grudzień 2013 Miasto to wypas całkowity :) Tylko choelra mi się tutaj nie wyświetla, niewiedzieć czemu :o
resh Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Napisano 30 Grudzień 2013 Coyote dzięki pumax hmm, nie wiem mi się wyświetla :) thx skrecz up, ps
emenems Napisano 30 Grudzień 2013 Napisano 30 Grudzień 2013 zajesuper... :D fajnie by było zobaczyć jakieś etapy powstawania....
Piret Napisano 7 Styczeń 2014 Napisano 7 Styczeń 2014 Bardzo fajnie, podoba mi się kolorystyka i użycie pędzli. Zastanawiam się tylko nad linią horyzontu, czy nie dzieli za bardzo obrazek na pół. Teścik udany, chce takich więcej :D
Rekomendowane odpowiedzi