Orangegraphics Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Hej, aranżacje prezentujące mebelki dziecięce w liczbie 3:) soft standardowo 3ds-max, vray, PS na wizkę około 3-4 dni robocze chętnie usłyszę komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Fajne mebelki. Maskotki wyglądają sztucznie ale mebelki nadrabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 lubie takie wyraźne rendery, czuję jak bym tam był... ech ta pogoda za oknem... wiosno przybywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Ładne światło, przyjemny klimat. Brudy z szopa trochę drażnią i przesadziłeś z parą na szybie. Troszkę za wilgotno jak na pokój dziecięcy :-). Fajny dywanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Mnie się najbardziej bujana Łowca podoba. Wyszła świetnie. To co mi się nie podoba - to nudna podłoga - brakuje usłojenia i za duże IMO są bevele na tych deskach (za głębokie szpary), mogłeś też popracować nad detalem okien (wiem że nie o okna tu chodzi, ale widać je wyraźnie i widać że im brakuje troche detalu. Całość tip top i sprawia dobre wrażenie. Klient powinien być zadowolony - ja bym był :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Fajne meble (konstrukcja mi się podoba). Drażni szyba z dużym bumpem. Miały być krople deszczu a wygląda jakby szyba miała defekt. Zamień na zwykłą i daj więcej słońca do wnętrza a będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 fajne obrazki i bardzo ładne światło 4 dni na jedną wizke ? długawo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Luty 2013 Autor Share Napisano 6 Luty 2013 Dzięki wszystkim za opinie. szlipek- no nad maskotkami długo siedziałem, widać jeszcze za krótko:) Chrupek3d - dzięki PICsell- z tymi brudami to jak z abberacją, niektórzy lubią, inni nie:) Loki- Łowca od everów z poprawionymi materiałami i nutką PS-a, cieszę się że się podoba, co do podłogi, będę musiał bardziej się nad nimi skupić. 3d-operator- z tymi kroplami to taka sprawa że jak się je zrobi drobniejsze to przy skalowaniu do rozdzielczości internetowych (~1k pixeli po dłuższym boku) się sypie całość, dlatego zwykłem dawać większe. żółty- dzięki, no nie wiem czy długo, akurat przy tych wiz było dużo poprawek i wersji, zarówno kolorystycznych jak i układu i kadru. także wyboista droga do tego co tutaj pokazane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 naprawdę świetne wizki...miśki mi się bardzo podobają :) Jak już napisano ...można się doczepić jedynie do stolarki okiennej..troszkę biednie wypadają na tle zacnego pokoiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Hej. Fajne wizki , miły klimat. Ostatnia najbardziej mi się podoba, kolorystycznie, bo ta pierwsza chyba trochę zielonkawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Można wiedzieć jak zrobiłeś wiklinowy koszyk? ;x tzn Meteriał itp ;x Czy został wymodelowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 9 Luty 2013 Autor Share Napisano 9 Luty 2013 koszyk jest modelowany, wpierw baza w poly, potem przejście na spline'y, Coś na wzór talerza który pokazywała kiedyś Ania w making-of chyba o syrence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margie21 Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 Osobiście mi się wizka podoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 29 Marzec 2013 Share Napisano 29 Marzec 2013 Bardzo ładnie, czepiać się nie będę. A i mebelki praktyczne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi