kwiatek13 Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Dzięki zdobyciu licencji do tego programu dla uczniów z powrotem zacząłem go uzywać, jednak po zainstalowaniu service packów zniknął viewcube, bez możliwości przywrócenia (ustawienie w opcjach że ma być dostępny nic nie daje), oraz po kilku minutach użytkowania wyświetla błąd i zamyka program, podobna sytuacja podczas próby zapisu pliku. Wrzucam zrzut ekranu z próby zapisu oraz archiwum z logami błędu. Może ktoś wie w czym problem ? Obecnie jest zianstalowany bez Service Packów, jednak i tak nie przywróciło mi Viewcube. Z góry dziękuję za pomoc. Konfiguracja sprzętowa: mobo: Asus Striker II Formula Q6600 @3ghz 4gb ram GTX 560Ti raid0 z 3 dysków (2xSamsung HD322IJ, Samsung HD322HJ). http://dl.dropbox.com/u/44000136/dumpdata.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Wywal max 2011 ściągnij ze strony autodeska studencka 2013, wersja max 2011 to jest najbardziej feralna seria za chwile wyskoczy ci błąd licencji i będziesz z nim wojował. Co do upgreydowania to jeśli zdecydujesz się na 2013 to ściągnij do niego tylko up 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatek13 Napisano 7 Luty 2013 Autor Share Napisano 7 Luty 2013 A jak wygląda sprawa interfejsu, duża jest różnica w obsłudze, rozmeiszczeniu narzędzi ? Do obsługi 2011 już przywykłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Nie ma żadnej różnicy w obsłudze od 10 wersji co najmniej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatek13 Napisano 7 Luty 2013 Autor Share Napisano 7 Luty 2013 Dziękuję wam za rady :) Pobrałem wersję 2013, a tak na marginesie wersja studencka programu (nie mam na myśli warunków licencji) różni się od normalnej, bo pobierałem tego 2011 z innego źródła i użyłem w nim tego klucza dla uczniów/studentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexx600 Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 a tak na marginesie wersja studencka programu (nie mam na myśli warunków licencji) różni się od normalnej, bo pobierałem tego 2011 z innego źródła i użyłem w nim tego klucza dla uczniów/studentów. To się różni czy nie? Jakoś tak zamieszałeś. Z jednej strony piszesz,że tak z drugiej,że tego samego klucza użyłeś. Mi się wydaje,że są restrykcje w aspektach takich jak net rendering. Nigdy nie był mi potrzebny, ktoś się orientuje jak z tym tak właściwie jest na wersji edukacyjnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Studencka niczym sienie rózni od wersji komercyjnej z takim małym wyjątkiem że jak otwieracie scenę zrobiona na wersji studenckiej w programie komercyjnym to będzie się wyświetlał komunikat że scena wykonana w wersji studenckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexx600 Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 @shadowsexpe dzięki za informacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi