tomplus Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Blesik TheAro400 YetoKnight Paveu69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomplus Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Głos na Paveu69. Pomysł i model - rewelacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2006 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Paveu69 zdecydowanie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blesik Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Może nastepny jakiś temat to coś dwuznacznego żeby ludzie mieli większe pole do popisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Blesik plus za Mayke. Pozwolilem sobie powiekszyc bo prawie przeoczyłem.: Paveu69 ---? co Ty właściwie wymodelowałeś :D..... Wygląda jak radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paveu69 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 To jest pulapka na duchy! Polecam obejrzec film "Ghost Busters" ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blesik Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 paveu dawaj następny temat :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paveu69 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Komp teraz w pudle, bo przez ostatnie 2 dni sie przeprowadzalem i teraz mam neta tylko z iPada ;p Postaram sie dzisiaj urzadzic i najpozniej jutro wieczorem wrzuce jakis temat. Nie mam tylko pomyslu co by tu wymyslic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Kiedyś był taki temat broń albo broń biała, sporo osób wtedy wzięło udział, możnaby powtórzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blesik Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 to może jakaś broń przyszłości, albo broń magiczna ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaack Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Broń przyszłości czemu by nie :) ale nadal nie rozumiem zasad tego ;) jak mam udowodnić ze model robiłem tyle a tyle czasu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blesik Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 bawimy się w ten sposób, nie? więc po co oszukiwać, jak oszukuje to dla mnie nie zabawa, lubię uczciwe współzawodnictwo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paveu69 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Dokładnie, to zabawa przecież. Oczywiście można przeciągnąć robienie modelu do 5h i powiedzieć że się skończyło w 2,5h, ale wtedy czy jest sens w ogóle brać udział? Fajnie zobaczyć co ludzie zmajstrują w tak krótkim czasie i porównać do swoich prac. Jak ja zaczynałem brać udział, a wcześniej jak tylko obserwowałem, to byłem zafascynowany jakie cuda można w 2h wykombinować i nie mogłem w to uwierzyć, a jednak trochę praktyki, kilka startów w tym umownym, luźnym "konkursie bez zobowiązań" i skill idzie do góry - w końcu o to tu chodzi przede wszystkim, moim zdaniem, i o zabawę ;) Tak w ogóle dzięki za głosy i to tak wiele! Podsunęliście mi trochę pomysłów, dzięki. Jutro wieczorem wybiorę i wrzucę temat, bo jeszcze siedzę na pudłach po przeprowadzce i jestem wykończony rozpakowywaniem :) Jeszcze raz dzięki, do jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts