Bedyk Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) Czas trwania: 10.03 do 14ej coś tam EthicallyChallenged badfood Diem Bedyk Sidre Edited March 8, 2013 by Bedyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 oczywiście bezmyślnie przekopiowałem tytuł i czas trwania sondy z poprzedniego tsp więc polecam sugerować się tym co jest napisane nad sondą =p głos na badfooda, bo przypomniał mi kilka epizodów z życia - - - Połączono posty - - - Dobra ktoś wie jak edytować sondę? Bo ikonki też nie wstawiłem =p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz3ds Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Trzeba było zrobić sondę wielokrotnego wyboru, wszyscy byście zremisowali i trzeba by było od nowa mazać :D NIE głosuję, nie wiem na kogo. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 spoko loko kryzys zażegnany =D mam tylko jeszcze proźbę o przypięcie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacOG Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 EthicallyChallenged Trzyma klimat, ciekawy pomysł, fajne wykonanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewichan Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Głos oddaję na pracę Bedyka, fajnie czuć przestrzeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 EC był by Sidre ale ta praca najmniej mi sie podobała z tych co wrzucił :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grass Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 głos na EC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urbanboogie Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ja na Bedyka. EC też czad ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Sidre przypomniał mi czasy, gdy miałem oczy głodne każdej literki, każdego taga i chłonąłem to wszystko w obie gałki do oporu. Głos na nostalgię :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 EC miałeś jakiś epizod związany z tematem w swojej twórczości? =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Nic mi nigdy nie udowodniono. A tak poważnie to nic godnego uwagi ani szczególnie dobrego nie wytrysnęło mi spod palca, ale oglądać lubiłem bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 EC - pomysł ok, ale poza tego wojaka pozostawia wiele do życzenia ;) Głos dla Bedyka za stylizację i klimat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Sidre! Za kolorki i klimat i fajny pomysł z gifem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 EC Gratulacje! =] czekamy na nowy temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Wielkie dzięki za głosy! Nowy temat wisi, zapraszam do zabawy. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts