Napisano 10 Marzec 201312 l Tsp 165 Śledzenie ofiary, planowanie i egzekucja. Dla niektórych to tylko kolejny dzień w biurze. Namalujcie moment z życia przedstawiciela jednego z najstarszych zawodów świata. Jeśli nie interesują Was aspekty życia zawodowego, to może coś z czasu wolnego? Jak się zrelaksować po ciężkim dniu pracy? Na co wydać splamione krwią siano? Czy płatni zabójcy spotykają się wieczorem w knajpie, tak jak w tej piosence Kultu? A może mają swoje forum? Czekamy na iście killerskie obrazki, miłej zabawy! * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.03.2013 23:59 SONDA: 18.03 ( czas trwania 3 dni )
Napisano 11 Marzec 201312 l Czekaj coś mi nie pasuje. Ile tych speedów? Ten o grafitti nieaktualny? Rozumiem że tamten wisi przez pomyłkę a ten przypinamy tak? //EDIT: Dobra, już to ogarnąłem.
Napisano 15 Marzec 201312 l higiena w pracy... Edytowane 15 Marzec 201312 l przez takashmen rozmiar obrazka
Napisano 15 Marzec 201312 l załącz mniejszy obrazek i linka do high reza podaj bo czekam i czekam a dopiero połowe widzę ;p
Napisano 18 Marzec 201312 l Autor Levan - nie widac obrazka... Naprawiaj bo sie nie zalapiesz na trzeciego :P
Napisano 18 Marzec 201312 l Naprawie jak najszybciej. Proponuje może przedłużyć termin bo coś mało prac, a temat wydaje się fajny. Co Wy na to?
Napisano 18 Marzec 201312 l Autor A tak sie cieszylem ze sie nie narobie przy sondzie... No to posluchajmy co ludzie na ten temat sadza.
Napisano 20 Marzec 201312 l Autor Już jest po zawodach, sonda wisi od 2 dni, tyle, że nie przyklejona. Załapiesz się na następną edycję TS:P
Napisano 21 Marzec 201312 l Ouuu, musiałam nie zauważyć :o cholera, ni nic to następnym razem się załapie :)