Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tsp 165

Śledzenie ofiary, planowanie i egzekucja. Dla niektórych to tylko kolejny dzień w biurze. Namalujcie moment z życia przedstawiciela jednego z najstarszych zawodów świata. Jeśli nie interesują Was aspekty życia zawodowego, to może coś z czasu wolnego? Jak się zrelaksować po ciężkim dniu pracy? Na co wydać splamione krwią siano? Czy płatni zabójcy spotykają się wieczorem w knajpie, tak jak w tej piosence Kultu? A może mają swoje forum? Czekamy na iście killerskie obrazki, miłej zabawy!

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.03.2013 23:59

SONDA: 18.03 ( czas trwania 3 dni )

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czekaj coś mi nie pasuje. Ile tych speedów? Ten o grafitti nieaktualny? Rozumiem że tamten wisi przez pomyłkę a ten przypinamy tak?

//EDIT: Dobra, już to ogarnąłem.

Napisano

załącz mniejszy obrazek i linka do high reza podaj bo czekam i czekam a dopiero połowe widzę ;p

Napisano

Naprawie jak najszybciej.

Proponuje może przedłużyć termin bo coś mało prac, a temat wydaje się fajny.

Co Wy na to?

Napisano

Ouuu, musiałam nie zauważyć :o cholera, ni nic to następnym razem się załapie :)