superkb Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 witam, jakis czas temu obilo mi sie o uszy pojecie "wizualizacje w stylu HDR". przyznam ze nie wiem o co rozmowcom chodzilo a wyszlo tak ze nie zapytalem, mozecie mi powiedziec o co chodzi? przychodzi mi na myśl cos z mapami HDR ale sam nie wiem jak to mialoby sie miec do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 a gdzie to slyszales, kto byl tymi rozmowcami ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdawlud Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 Wystarczy, że wpiszesz sobie w google hdr image czy photos i widzisz jaki to styl ;) http://www.vanilladays.com/hdr-guide/ Mi osobiście średnio sie to podoba, chociaż napewno przyciaga uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superkb Napisano 11 Marzec 2013 Autor Share Napisano 11 Marzec 2013 znajomi a czemu pytasz?;) mowiac w skrocie swiecace, nadmiernie nasycone kolory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 duza rozpietosc tonalna, co zrobisz z kolorami to juz inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 Zasadniczo to komuś chyba chodziło już o postprodukcje a nie samą wizualizacje wypluta spod jakiegoś 3d kombajna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi