Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mellodeque, znaczy ze mamy brac wszystko co nam podsuna pod ocza i zachwalac, nie wazne co sie o tym mysli? mi sie wydaje ze prace wystawia sie po to aby dowiedziec sie co inni o niej sadza a nie poto zeby sie dowartosciowywac i robic kolko wzajemnej adoracji.

• Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To tak się teraz "podrywa" ( zachęca...) dziewczyny ?? :D:P

Po za tymi kroliczkami, reszta animacji...słaba. Niestety, nie przemawia to do mnie.

Ciekawe chmorki :)

Pozdr

Napisano

zniszczyles mnie ta animacja stary :) nie zachwycam sie tutaj wykonaniem graficznym , ale sama zawartoscia ktora jest dosc fajna ... super zbudowales klimat i potegowales emocje a koniec mnie zniszczyl :)

gratulacje :)

Napisano

No właśnie...to ta z pierwszego posta jest animka? u mnie też nie działa, a całe te 12 stron filozofowania, bądź co bądź dobrą reklamą jest (a jeszcze podobno animka z jajem) Poprosimy jakiś inny kodek? Pozdro

Napisano

niedawno - 2007 Paweł Lipka był w Q&A... (choreografia walki robotów) więc możliwe że ta animka gdzieś istnieje jeszcze... ale żadna strona Autora już nie działa.:(

pozdrawiam.

Napisano
Archeolog :P

A swoją drogą ma ktos ten filmik bo chetnie bym obejzal to o co byla cała ta klutnia ?? :D

Bzykajace sie dwie kulki na szczycie bodajze komina. Ogolnie nic ciekawego.