Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mellodeque, znaczy ze mamy brac wszystko co nam podsuna pod ocza i zachwalac, nie wazne co sie o tym mysli? mi sie wydaje ze prace wystawia sie po to aby dowiedziec sie co inni o niej sadza a nie poto zeby sie dowartosciowywac i robic kolko wzajemnej adoracji.

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 15,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jakiego kodeka wymaga ta druga animka? Nie moge jej zobaczyc, slychac tylko dzwiek.

Napisano
  • Autor

Levan zapomnij..to nie zadna animka tylko taki maly zarcik ....nie warto szukac kodekow jesli nie masz;) Chcialem sobie zazartowac z robienia POWAZNYCH rzeczy w zyciu;)

Napisano

To tak się teraz "podrywa" ( zachęca...) dziewczyny ?? :D:P

Po za tymi kroliczkami, reszta animacji...słaba. Niestety, nie przemawia to do mnie.

Ciekawe chmorki :)

Pozdr

Napisano

ma ktoś linka do tej animacji, widziałem ją ale nie pamiętam.. a dyskusja zacięta była.

pozdrawiam.

Napisano

Archeolog :P

A swoją drogą ma ktos ten filmik bo chetnie bym obejzal to o co byla cała ta klutnia ?? :D

Napisano

No właśnie...to ta z pierwszego posta jest animka? u mnie też nie działa, a całe te 12 stron filozofowania, bądź co bądź dobrą reklamą jest (a jeszcze podobno animka z jajem) Poprosimy jakiś inny kodek? Pozdro

Napisano

niedawno - 2007 Paweł Lipka był w Q&A... (choreografia walki robotów) więc możliwe że ta animka gdzieś istnieje jeszcze... ale żadna strona Autora już nie działa.:(

pozdrawiam.

Napisano
Archeolog :P

A swoją drogą ma ktos ten filmik bo chetnie bym obejzal to o co byla cała ta klutnia ?? :D

Bzykajace sie dwie kulki na szczycie bodajze komina. Ogolnie nic ciekawego.

Napisano

no wiecie, żeby pokazać ze dwie kulki sie tenteges to też trzeba umieć ;) Paweł kopsnij no linka i nie daj się prosić ;) pozdro

Napisano
  • Autor

Traitor: chyba jednak byla ciekawa patrzac na ogladalnosc watku;)

sly: nie mam teraz tego nigdzie na sieci, ale moze jeszcze bedzie okazja pokazac;)

Napisano

Paweł - miejmy nadzieję... może dodałbyś do portfolio... hmm.?

pozdrawiam;)