biglebowsky Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Mellodeque, znaczy ze mamy brac wszystko co nam podsuna pod ocza i zachwalac, nie wazne co sie o tym mysli? mi sie wydaje ze prace wystawia sie po to aby dowiedziec sie co inni o niej sadza a nie poto zeby sie dowartosciowywac i robic kolko wzajemnej adoracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Jakiego kodeka wymaga ta druga animka? Nie moge jej zobaczyc, slychac tylko dzwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Levan zapomnij..to nie zadna animka tylko taki maly zarcik ....nie warto szukac kodekow jesli nie masz;) Chcialem sobie zazartowac z robienia POWAZNYCH rzeczy w zyciu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triku Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 i tak trzymac:) czasami trzeba wyluzowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 To tak się teraz "podrywa" ( zachęca...) dziewczyny ?? :D:P Po za tymi kroliczkami, reszta animacji...słaba. Niestety, nie przemawia to do mnie. Ciekawe chmorki :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 zniszczyles mnie ta animacja stary :) nie zachwycam sie tutaj wykonaniem graficznym , ale sama zawartoscia ktora jest dosc fajna ... super zbudowales klimat i potegowales emocje a koniec mnie zniszczyl :) gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 ma ktoś linka do tej animacji, widziałem ją ale nie pamiętam.. a dyskusja zacięta była. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_87 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Archeolog :P A swoją drogą ma ktos ten filmik bo chetnie bym obejzal to o co byla cała ta klutnia ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 No właśnie...to ta z pierwszego posta jest animka? u mnie też nie działa, a całe te 12 stron filozofowania, bądź co bądź dobrą reklamą jest (a jeszcze podobno animka z jajem) Poprosimy jakiś inny kodek? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 niedawno - 2007 Paweł Lipka był w Q&A... (choreografia walki robotów) więc możliwe że ta animka gdzieś istnieje jeszcze... ale żadna strona Autora już nie działa.:( pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Archeolog :P A swoją drogą ma ktos ten filmik bo chetnie bym obejzal to o co byla cała ta klutnia ?? :D Bzykajace sie dwie kulki na szczycie bodajze komina. Ogolnie nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Komina, czy cylindra? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 no wiecie, żeby pokazać ze dwie kulki sie tenteges to też trzeba umieć ;) Paweł kopsnij no linka i nie daj się prosić ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_87 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 jak juz odkopali wątek to dajcie linkacza do filmiku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Komina, czy cylindra? ;) Fakt, masz zupelna racje, to byl wlasciwie cylinder:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 Traitor: chyba jednak byla ciekawa patrzac na ogladalnosc watku;) sly: nie mam teraz tego nigdzie na sieci, ale moze jeszcze bedzie okazja pokazac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Paweł - miejmy nadzieję... może dodałbyś do portfolio... hmm.? pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Ee,dlaczego link nie dziala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi