Napisano 24 Luty 201510 l Kurdę, szukam żeby się do czegoś dowalić i... Jest! Malutki chamfer na krawędzi wylotu lufy by się przypdał :D Kozacka robota!
Napisano 24 Luty 201510 l Autor pumax - dzięki :D Kalber - LK ;) i przyjdzie czas i na tekstury DraxMustHurt - dzięki , już to poprawiam !
Napisano 7 Kwiecień 20159 l Autor montelubiciastka - chyba nie :) , korytarzyki robiłem wcześniej niż pojawił się ten tutorial owszem otworzył mi oczy na parę kwestii między innymi na skrypty ale to raczej wypadkowa różnych informacji w tym przypadku głównie z forum foundry i od Richarda Yot - polecam w kwestii materiałów i renderowania w modo gość wymiata niesamowicie.
Napisano 7 Kwiecień 20159 l Ja teraz właśnie przerabiam tutoriale od Vaughan i stąd to skojarzenie:) Dzięki za info na pewno sprawdzę kolesia, zaczynam się uczyć tego programu i szukam różnych źródeł wiedzy:)
Napisano 15 Kwiecień 20159 l I dalej super! Zmienilbym litery napisu "Laboratory" na wielkie, tam dalej juz jest "ELEVATOR", nie wiem czy to mozna nazwac brakiem konsekwencji...? A i podobnie z barierkami, czemu lewy podest nie jest nia chroniony? Moze sie zbytnio czepiam pierdol! :]
Napisano 15 Kwiecień 20159 l Heeej grass, no świetnie wyszło ale zapomniałeś o czymś :D https://lh4.googleusercontent.com/-eHvcAANXKuc/VS6V3dBUvAI/AAAAAAAAEOE/5geSXD61KNg/w1250-h769-no/hihi.jpg
Napisano 15 Kwiecień 20159 l Autor pumax - lubie to ! :D haha za bardzo się boję żeby używać tego wizerunku ;) zlyczlowiek - lewy podest nie jest chroniony bo tam się przechodzi na własne ryzyko :) kalber - dzięki :) i żeby znowu nie spamować bez obrazka wrzucam starego speeda