Napisano 22 Sierpień 200420 l Chciałbym żeby każdy - w miare możliwości zamieszczał linki zdjęcia itp materiały stanowiące dla niego wzór do naśladowania, efektu do którego dąży itp ;), ja umieszczam prace znalezioną w sieci która jest zaje......fajna.
Napisano 22 Sierpień 200420 l Przenioslem do inspiracji. hindusxxx: a mozna 2D wrzucac tez? Proponuje, zeby to byly prace stricte "wzor, cel do nasladowania" a nie "co mnie kreci" (uprzedzam fakty na wszelki wypadek;)
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor czemu nie :D niema róznicy czy 2d czy 3d , wazne zeby kazdy cosik wrzucił
Napisano 22 Sierpień 200420 l ta polaczenie z-brusha z wingsem .... eh jak dojde do takiego stanu to bede mogl spokojnie umrzec ... ;)
Napisano 22 Sierpień 200420 l Podpisuje sie obiema rekami i nogami pod pracka ktora pokazal Marcin cos takiego naprawde wymiata choc rendering na zbrushowy wyglada calosc jes swietna.
Napisano 24 Sierpień 200420 l oto moj osobity bóg... wzór w modelowaniu i teksturowaniu do ktorego dąże od ponad roku... Julian Jeremy Johnson-Mortimer p.s. polecam jego tutoriale na 3dtotal.com
Napisano 25 Sierpień 200420 l Podoba mi się ten potwór ciągnący wierzę. Cycata panienka i samochodzik już znacznie mniej. Z kolei postacie pana Julan`a ... itd. wyglądają technicznie bardzo ładnie, ale jakoś mnie nie ruszają. Kwestia gustu. Osobiście uwielbiam tego typu prace : Marcin... jeśli już mówimy o takich modelach to bardziej podoba mi się ten: chociaż żebym się jakoś specjalnie nad nim rozpływał to niepowiem. Poprostu bardzo solidna robota.
Napisano 26 Sierpień 200420 l nielot007 : już pokazywałem tego dziadka w tym dziale. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5533
Napisano 27 Sierpień 200420 l ja jestem troche z innej epoki ale bardzo lubie prace pana Wojtecha Siudmaka
Napisano 3 Wrzesień 200420 l ja dąże do ---posiadania ----czegos takiego jak to ostatnie.....tylko zywe ma byc
Napisano 4 Wrzesień 200420 l to polecam odlaczenie sie od usb i wyjscie na dwor wiem ze po 20 latach podlaczenia do komputera bedzie Ci ciezko ale mysle ze dasz rade tylko wez przyciemniane okulary przydadza Ci sie ...
Napisano 1 Listopad 200420 l to poprostu zadzi :) nowe pracki Hika jest to Bob reborn czli nowa wersja panolka ciagnacego wierze :) http://hiko.3dvf.net/www/Gallery/2004/BoB_Reborn/BoB_Reborn.jpg