Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałbym żeby każdy - w miare możliwości zamieszczał linki zdjęcia itp materiały stanowiące dla niego wzór do naśladowania, efektu do którego dąży itp ;), ja umieszczam prace znalezioną w sieci która jest zaje......fajna.

nissan5.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 11,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przenioslem do inspiracji.

hindusxxx: a mozna 2D wrzucac tez? Proponuje, zeby to byly prace stricte "wzor, cel do nasladowania" a nie "co mnie kreci" (uprzedzam fakty na wszelki wypadek;)

Napisano
  • Autor

czemu nie :D niema róznicy czy 2d czy 3d , wazne zeby kazdy cosik wrzucił

Napisano

ta polaczenie z-brusha z wingsem .... eh jak dojde do takiego stanu to bede mogl spokojnie umrzec ... ;)

runner.jpg

Napisano

Podpisuje sie obiema rekami i nogami pod pracka ktora pokazal Marcin cos takiego naprawde wymiata choc rendering na zbrushowy wyglada calosc jes swietna.

Napisano

oto moj osobity bóg... wzór w modelowaniu i teksturowaniu do ktorego dąże od ponad roku... Julian Jeremy Johnson-Mortimer

p.s. polecam jego tutoriale na 3dtotal.com

069.jpg

148a.jpg

Napisano

Podoba mi się ten potwór ciągnący wierzę. Cycata panienka i samochodzik już znacznie mniej.

Z kolei postacie pana Julan`a ... itd. wyglądają technicznie bardzo ładnie, ale jakoś mnie nie ruszają. Kwestia gustu.

Osobiście uwielbiam tego typu prace :

panienka.jpg

Marcin... jeśli już mówimy o takich modelach to bardziej podoba mi się ten:

zb.jpg

chociaż żebym się jakoś specjalnie nad nim rozpływał to niepowiem. Poprostu bardzo solidna robota.

Napisano

ja dąże do ---posiadania ----czegos takiego jak to ostatnie.....tylko zywe ma byc