Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym żeby każdy - w miare możliwości zamieszczał linki zdjęcia itp materiały stanowiące dla niego wzór do naśladowania, efektu do którego dąży itp ;), ja umieszczam prace znalezioną w sieci która jest zaje......fajna.

nissan5.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przenioslem do inspiracji.

hindusxxx: a mozna 2D wrzucac tez? Proponuje, zeby to byly prace stricte "wzor, cel do nasladowania" a nie "co mnie kreci" (uprzedzam fakty na wszelki wypadek;)

Napisano

Podpisuje sie obiema rekami i nogami pod pracka ktora pokazal Marcin cos takiego naprawde wymiata choc rendering na zbrushowy wyglada calosc jes swietna.

Napisano

oto moj osobity bóg... wzór w modelowaniu i teksturowaniu do ktorego dąże od ponad roku... Julian Jeremy Johnson-Mortimer

p.s. polecam jego tutoriale na 3dtotal.com

069.jpg

148a.jpg

Napisano

Podoba mi się ten potwór ciągnący wierzę. Cycata panienka i samochodzik już znacznie mniej.

Z kolei postacie pana Julan`a ... itd. wyglądają technicznie bardzo ładnie, ale jakoś mnie nie ruszają. Kwestia gustu.

Osobiście uwielbiam tego typu prace :

panienka.jpg

Marcin... jeśli już mówimy o takich modelach to bardziej podoba mi się ten:

zb.jpg

chociaż żebym się jakoś specjalnie nad nim rozpływał to niepowiem. Poprostu bardzo solidna robota.

Napisano

to polecam odlaczenie sie od usb i wyjscie na dwor wiem ze po 20 latach podlaczenia do komputera bedzie Ci ciezko ale mysle ze dasz rade tylko wez przyciemniane okulary przydadza Ci sie ...