Hindus Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Chciałbym żeby każdy - w miare możliwości zamieszczał linki zdjęcia itp materiały stanowiące dla niego wzór do naśladowania, efektu do którego dąży itp ;), ja umieszczam prace znalezioną w sieci która jest zaje......fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Bylo w Inspiracjach zalozyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Przenioslem do inspiracji. hindusxxx: a mozna 2D wrzucac tez? Proponuje, zeby to byly prace stricte "wzor, cel do nasladowania" a nie "co mnie kreci" (uprzedzam fakty na wszelki wypadek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2004 czemu nie :D niema róznicy czy 2d czy 3d , wazne zeby kazdy cosik wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 ta polaczenie z-brusha z wingsem .... eh jak dojde do takiego stanu to bede mogl spokojnie umrzec ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Podpisuje sie obiema rekami i nogami pod pracka ktora pokazal Marcin cos takiego naprawde wymiata choc rendering na zbrushowy wyglada calosc jes swietna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2004 extraaaaa....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 ujdzie w tłoku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 dosc stare ale wypasik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 oto moj osobity bóg... wzór w modelowaniu i teksturowaniu do ktorego dąże od ponad roku... Julian Jeremy Johnson-Mortimer p.s. polecam jego tutoriale na 3dtotal.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 o którym mowa , o tym na dole ;) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Podoba mi się ten potwór ciągnący wierzę. Cycata panienka i samochodzik już znacznie mniej. Z kolei postacie pana Julan`a ... itd. wyglądają technicznie bardzo ładnie, ale jakoś mnie nie ruszają. Kwestia gustu. Osobiście uwielbiam tego typu prace : Marcin... jeśli już mówimy o takich modelach to bardziej podoba mi się ten: chociaż żebym się jakoś specjalnie nad nim rozpływał to niepowiem. Poprostu bardzo solidna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Batou mam podobne odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Dla mnie praca pierwsza klasa!!!!!!! ps. kiedy ja bede tak tworzyl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 nielot007 : już pokazywałem tego dziadka w tym dziale. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5533 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Brakuje mi w tym wątku jeszcze jednego nazwiska: Steven Stahlberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Też już pokazywałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Oczywiście że pokazywałeś, ale nie w tym wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 ja jestem troche z innej epoki ale bardzo lubie prace pana Wojtecha Siudmaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 mi sei podoba ten model :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 ja dąże do ---posiadania ----czegos takiego jak to ostatnie.....tylko zywe ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 to polecam odlaczenie sie od usb i wyjscie na dwor wiem ze po 20 latach podlaczenia do komputera bedzie Ci ciezko ale mysle ze dasz rade tylko wez przyciemniane okulary przydadza Ci sie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 hindus - a ja w tym widzę buble w siatce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Klicek, ale ja nie siedzę cały czas przed kompem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ... czasem wyjde do toalety ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 to poprostu zadzi :) nowe pracki Hika jest to Bob reborn czli nowa wersja panolka ciagnacego wierze :) http://hiko.3dvf.net/www/Gallery/2004/BoB_Reborn/BoB_Reborn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 super pracka.... a juz myslalem ze to ty zrobiles;);)[joke] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi