al3r Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 Wziolem sie za 3ds max, ten program zawsze mnie pociagal i od neidawna postanowilem cos zrobic. Nabralem podstawowych umiejetnosci i postanowilem cos zrobic dla dziewczyny. To jest ostatnia klatka animacji [nie stosowalem oswietlenie i teksturowania, takie zamierzenie]. Chcem abyscie ocenili to cos [jestem poczatkujacym, to widac slychac i czuc - ale smierdzi]. Obecnie przerabiam tutorial z 3ds max4 i nie bede sie bral za tworzenie grafiki dopuki go nie przerobie. Narazie bardzo wolno idzie, oby wystarcylo mi cierpliwosci. Dziekuje z gory za komentaze.
Tomek Kosiorek Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 cos ostatnio wszyscy maja valentynkowe pociagi-ale ladna \"pocztoweczka\":D
Gotham Napisano 12 Marzec 2003 Napisano 12 Marzec 2003 Jest jak najbardziej OK. Tylko nasyć kolory, bo wygląda jak wyblakłe, a takie rzeczy zawsze są aż przejaskrawione.
boms Napisano 13 Marzec 2003 Napisano 13 Marzec 2003 tia... i te roze tworzace serce dosyc slabo widac - trudno je odroznic od reszty... (a moze to ja mam cos ze wzrokiem? :P) pozdro
SiD Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 Alee fajowate hehe ładne i jedno troszzku jest nie tak nie czuje zapachu tych kwiatków czemu ?? hihihihiih :P
Triple X Napisano 21 Marzec 2003 Napisano 21 Marzec 2003 nom mi się wydaje że troche za ciemno tu jak na klimat typu \"kocham cie\" :D powienieś wrzucić jakąs świecąca kulę (czyt. słońce :D) i ustawić lepszę perpsektywe ;)
Eden-3d Napisano 28 Marzec 2003 Napisano 28 Marzec 2003 jest oki ..tylko moglnys jakies serce jeszccze zrobic ..tak mysle:P
boms Napisano 28 Marzec 2003 Napisano 28 Marzec 2003 Eden - przyjrzyj sie uwaznie... tam jest serce... tworza je bordowe roze... tylko sa tak ciemne, ze ledwo je widac... :mad: pozdro
Pablo Napisano 28 Marzec 2003 Napisano 28 Marzec 2003 hehe...tak w ogole ten rysunek jest bardzo dobry na test daltonizmu :D:D
Eden-3d Napisano 29 Marzec 2003 Napisano 29 Marzec 2003 faktycznie sa .niezauwarzylem o dobry pomysl tylko dopracuj to teby bylo je lepiej widac[pokazal jezyk]
al3r Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Napisano 2 Kwiecień 2003 Nie no z tym daltonizmem to dobre bylo:P Ja tego projektu nie mam zamiru ruszac. Szkoda czasu. Kiedys jak sie cos podobnego bedzie robic to napewno wyjdzie lepiej. Dzieki za komentarze:)
Rekomendowane odpowiedzi