Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wziolem sie za 3ds max, ten program zawsze mnie pociagal i od neidawna postanowilem cos zrobic. Nabralem podstawowych umiejetnosci i postanowilem cos zrobic dla dziewczyny. To jest ostatnia klatka animacji [nie stosowalem oswietlenie i teksturowania, takie zamierzenie]. Chcem abyscie ocenili to cos [jestem poczatkujacym, to widac slychac i czuc - ale smierdzi]. Obecnie przerabiam tutorial z 3ds max4 i nie bede sie bral za tworzenie grafiki dopuki go nie przerobie. Narazie bardzo wolno idzie, oby wystarcylo mi cierpliwosci. Dziekuje z gory za komentaze.

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tia... i te roze tworzace serce dosyc slabo widac - trudno je odroznic od reszty... (a moze to ja mam cos ze wzrokiem? :P)

pozdro

Napisano

nom mi się wydaje że troche za ciemno tu jak na klimat typu \"kocham cie\" :D

powienieś wrzucić jakąs świecąca kulę (czyt. słońce :D) i ustawić lepszę perpsektywe ;)

Napisano

Eden - przyjrzyj sie uwaznie... tam jest serce... tworza je bordowe roze... tylko sa tak ciemne, ze ledwo je widac... :mad:

pozdro

Napisano

Nie no z tym daltonizmem to dobre bylo:P Ja tego projektu nie mam zamiru ruszac. Szkoda czasu. Kiedys jak sie cos podobnego bedzie robic to napewno wyjdzie lepiej. Dzieki za komentarze:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności