RJab Napisano 26 Kwiecień 2013 Napisano 26 Kwiecień 2013 (edytowane) Pięciu ludziom udało się przeżyć w świecie zombie:) Zapraszam do głosowania Kto nie zdążył, niech się nie martwi, będzie następny temacik :) Sidre: Urbanboogie: piofoks: Cola: badfood: Edytowane 27 Kwiecień 2013 przez RJab
Bedyk Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 znowu nie za wiele prac, ale chociaż charakterne obrazki głos na Urbanboogie
badfood Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 Na dogrywkę się pewnie nie doczekamy:) Piofoks, jeżeli coś masz pod ręką to dawaj temat. Pamiętaj, że Cię popieram:)
Gość piofoks Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 ok i w twoja stronę tak samo jak:) masz pomysł to wstawiaj . ja dziś ani jutro nie dam rady ;] ps, kolata mi sie po głowie temat Fighters ?
Lucek Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 Dajcie temat "podbój kosmosu" to 100 osób wystartuje;) Temat fighters fajny;)
badfood Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 Piofoks, temat fajny. Rzucaj. Siedzę do środy na internecie mobilnym, więc sam mogę rzucać tylko mięsem
Rekomendowane odpowiedzi