cieply Napisano 1 Maj 2013 Napisano 1 Maj 2013 hey, jest szansa żeby ktoś mi pomógł rozpoznac jaki to program? mam screena z jakiegoś filmiku:) załączam: [ATTACH=CONFIG]90333[/ATTACH] pozdr
peerbe111 Napisano 1 Maj 2013 Napisano 1 Maj 2013 Mogę Ci tylko podpowiedzieć, że prawdopodobnie jakiś CAD. Mam jedynie Archicada i tam interfejs wygląda trochę inaczej.
cieply Napisano 2 Maj 2013 Autor Napisano 2 Maj 2013 autocad raczej nie, revit odpada też, 3d max też nie facet na filmiku rusza ta bryla - jest mozliwosc edycji 3d, hmm:)
legomir Napisano 2 Maj 2013 Napisano 2 Maj 2013 Możesz sprawdzić jakie CADowe programy mają możliwość na instalacji na OSX to chyba zmniejszy ilość możliwych programów.
Traitor Napisano 2 Maj 2013 Napisano 2 Maj 2013 A mozna wiedziec do jakiego celu potrzebna jest Ci ta informacja? Pytam z ciekawosci.
cieply Napisano 4 Maj 2013 Autor Napisano 4 Maj 2013 A mozna wiedziec do jakiego celu potrzebna jest Ci ta informacja? Pytam z ciekawosci. dosc znana szkola arch. go uzywa, bylem ciekaw:) To jest pewnie vectorworks po grafice google pasuje:) dziekowka
ledman Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 Bardzo popularny soft w uk, tyle wiem ;p pewnie ta szkoła o której mówisz mieści się tam?;')
deshu Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 Uuu, niezły mamy polski wywiad. Chciałem strzelać w jakiegoś starszego solidworksa:)
cieply Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Napisano 5 Sierpień 2013 znalazłem cos takiego: do takich animacji uzywaja SourceFilmmaker - w skrocie gry komputerowe, Team Fortress na screenie - tym mniejszym - jest viewport i roznego koloru pixele, rozumiem ze to jest jakis sposob lapania kamera ruchow aktora, przetwarzanie cyfrowe i automatyczna animacja postaci? mam prosbe, czy ktos wie jaka to technologia, w czym pogrzebac? cieply
Nezumi Napisano 5 Sierpień 2013 Napisano 5 Sierpień 2013 Przeciez masz to w opisie pod video. "Examples of the ipi motion capture data via 2 kinects" http://ipisoft.com/news/version-2-0/
Rekomendowane odpowiedzi