torm Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 wiem... że powszechnie przyjęte jest, że płaci się prostytutce za mile spędzoną noc... ... ale żeby płacić za gwałt? ;)
dziadek3D Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 przestałem zaglądać na główna... dbam o zdrowie... ciężko cały czas oglądać tablice do testów na dyschromatopsje... na forum mam tylko niewielkie dreszcze od tych czerwonych tytułów działów....:)))
olaf Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 ... ale żeby płacić za gwałt? ;) Dzizus wszędzie polityka... a temat o nowej stronie już jest.
dziadek3D Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 tam był wątek dla wszystkich... tu jest dla specjalistów... uwagi z tego wątku są uwzględniane... już nie mamy czerwonych tytułów na Forum.... taka jest siła profesjonalizmu...!!!...:)))
torm Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 no coś się ruszyło... ;) niebieskie o wiele lepiej... jednak nadal... strona główna to koszmar pijanego grafika ;)
dziadek3D Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 eeeeeeeeeeee... pijaństwo to ma jednak klasę i tradycję ... to jest tylko nowy wynalazek zwany... ADHD...:)))
torm Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 może ktoś w dzieciństwie oglądał za dużo japońskich kreskówek ;) - - - Połączono posty - - - ale nas tutaj nie lubią... wszyscy mamy głosy na nie ;) heil to democration ;) 1
dziadek3D Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 jak chcesz żeby Cię lubili to musisz powiększyć sobie cycki, wydać płyę... tam je pokazać... no i przy budowaniu strony używać wszystkich jaskrawych kolorów i jak największej liczby fontów...:)))
adek Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 "Trolo lolo". Przede wszystkim jeśli już chcecie coś powiedzieć to da się bez obrażania innych. Po Dziadku nie spodziewam się pochwał bo nigdy takiej nie usłyszałem i niestety jeśli ktoś zwróci mu uwagę nie usłyszy nic dobrego. Mógłbym natomiast odpowiedzieć w jego stylu... ale nie odpowiem. Po Tobie torm natomiast się tego nie spodziewałem. Jest oficjalny wątek ten zamykam. Robicie śmietnik i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi