Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiem... że powszechnie przyjęte jest, że płaci się prostytutce za mile spędzoną noc...

... ale żeby płacić za gwałt? ;)

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

przestałem zaglądać na główna... dbam o zdrowie... ciężko cały czas oglądać tablice do testów na dyschromatopsje...

na forum mam tylko niewielkie dreszcze od tych czerwonych tytułów działów....:)))

Napisano

tam był wątek dla wszystkich... tu jest dla specjalistów... uwagi z tego wątku są uwzględniane... już nie mamy czerwonych tytułów na Forum.... taka jest siła profesjonalizmu...!!!...:)))

Napisano

no coś się ruszyło... ;) niebieskie o wiele lepiej... jednak nadal... strona główna to koszmar pijanego grafika ;)

Napisano

może ktoś w dzieciństwie oglądał za dużo japońskich kreskówek ;)

- - - Połączono posty - - -

ale nas tutaj nie lubią... wszyscy mamy głosy na nie ;) heil to democration ;)

• Sad 1
Napisano

jak chcesz żeby Cię lubili to musisz powiększyć sobie cycki, wydać płyę... tam je pokazać... no i przy budowaniu strony używać wszystkich jaskrawych kolorów i jak największej liczby fontów...:)))

Napisano

"Trolo lolo". Przede wszystkim jeśli już chcecie coś powiedzieć to da się bez obrażania innych. Po Dziadku nie spodziewam się pochwał bo nigdy takiej nie usłyszałem i niestety jeśli ktoś zwróci mu uwagę nie usłyszy nic dobrego.

Mógłbym natomiast odpowiedzieć w jego stylu... ale nie odpowiem.

Po Tobie torm natomiast się tego nie spodziewałem. Jest oficjalny wątek ten zamykam. Robicie śmietnik i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności