Napisano 17 Maj 201311 l W ubiegłym tygodniu Warner Bros. zademonstrował trailer do nowego filmu Guillerma del Toro na Hero Complex Film Festival. Od wczoraj zapowiedź ta jest dostępna online i każdy może ją zobaczyć. Zapewniamy, że warto. Pełna treść: Pacific Rim – napakowany akcją nowy trailer
Napisano 17 Maj 201311 l wall-e w armii dostawał metanabol do bidonu. Fajne plakaty są dla kazdego robota (bo z trailera wynika ze jest tylko hamerykański), choć wolałbym dizajn japoński. Anyway ciekawe czy - z uwagi na to, ze są różne roboty - są też rózne zwiastuny dla chin, japonii i australii.
Napisano 17 Maj 201311 l A tam plakaty. Teraz banery 14543 × 1024 sa w modzie => http://www.moviefleece.com/2013/05/03/checkout-the-huge-in-theater-pacific-rim-super-banner/
Napisano 18 Maj 201311 l a mnie calkiem ciekawi ta produkcja, bardzo widowiskowa, multum efektow(praktycznie samo cg), na duzym ekranie z mega paka popcornu, i litrowa cola, i w dobrym 3d...... wiecej do szczescia mi nie potrzeba :), a pseudo znawcy kina zawsze sie znajda aby swoje zalosne 3 grosze wylozyc na stol.......
Napisano 23 Maj 201311 l Godzilla w amerykańskim wydaniu. Ale się ubawiłem jak ten zwiastun zobaczyłem. Do 43 sekund zwiastuna byłem tym filmem zainteresowany ale potem to padłem. Nie wiem czemu ale śmiać mi się chce z tego filmu.
Napisano 23 Maj 201311 l Typowa amerikana produkcja, najpierw oni leją nas, potem się ogarniamy i my lejemy ich ;). True story. Co film podobna idea, jedynie efektów coraz więcej i więcej. //Pozdr.