FUNKYszou Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 Witam, dzisiejszego dnia dostałem tablet wacoma bamboo fun pen&touch CTH-461, sterowniki wgrałem z płyty i wydawałoby się że śmiga jak należy ale gdy zacząłem bazgrać sobie w ps'ie to nie zawsze reaguje on na czułość nacisku, właściwie rzadko, szukałem trochę w naszym "kochanym" internecie ale brak rezultatów. Co może być tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNKYszou Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 Pojawił się problem następny, otóż tablet w tej chwili nie podświetla się jakby nie miał zasilania, wyskakuje również komunikat że ma awarie bądź system windows nie może go rozpoznać, sterowniki wgrane mam, kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi, pierwszy raz się stykam z takim urządzeniem. (posiadam win7 64 bit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 moze ściągnij najpierw stery sieci aktualne. Sprawdz też na innym kompie i wtedy odeslij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 I sprawdź inny port usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNKYszou Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Sprawdzałem wszystkie porty, bawiąc się nieustannie tym przez chwile wszystko ładnie znalazło rr ponownie uruchomiłem pc'eta i znów nie odczytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Też miałem ten problem: reinstal sterowników fixnął problemy - tylko ściągnij SAM driver, a nie webinstall czy paczkę z driver+software. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNKYszou Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Dzięki, pomogło! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi