Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, dzisiejszego dnia dostałem tablet wacoma bamboo fun pen&touch CTH-461, sterowniki wgrałem z płyty i wydawałoby się że śmiga jak należy ale gdy zacząłem bazgrać sobie w ps'ie to nie zawsze reaguje on na czułość nacisku, właściwie rzadko, szukałem trochę w naszym "kochanym" internecie ale brak rezultatów. Co może być tego przyczyną?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Pojawił się problem następny, otóż tablet w tej chwili nie podświetla się jakby nie miał zasilania, wyskakuje również komunikat że ma awarie bądź system windows nie może go rozpoznać, sterowniki wgrane mam, kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi, pierwszy raz się stykam z takim urządzeniem. (posiadam win7 64 bit)

Napisano

moze ściągnij najpierw stery sieci aktualne. Sprawdz też na innym kompie i wtedy odeslij.

Napisano
  • Autor

Sprawdzałem wszystkie porty, bawiąc się nieustannie tym przez chwile wszystko ładnie znalazło rr ponownie uruchomiłem pc'eta i znów nie odczytuje.

Napisano

Też miałem ten problem: reinstal sterowników fixnął problemy - tylko ściągnij SAM driver, a nie webinstall czy paczkę z driver+software.