Napisano 29 Maj 201311 l Witam, wstawiam coś małego o pow 27,7m kw. Tu wymogiem było wstawienie dwóch łóżek/kanap w części dziennej w przypadku gości i wspólnego biesiadowania z dobrej kasy winem i ostrygami ;) Kolor beżowy dobrałem ciepły bowiem mieści się to w dosyć ciepłej strefie w której to mniej stonowanych kolorów się nie boją. Chyba tyle. Miłego (oby) oglądania;)
Napisano 29 Maj 201311 l Wow, super przyjemnie się ogląda. Bardzo fajne wnętrze! Zaprojektujesz mi kawalerkę, koniecznie! :) ...Jak się jej tylko dorobię! :D
Napisano 30 Maj 201311 l Autor Wow, super przyjemnie się ogląda. Bardzo fajne wnętrze! Zaprojektujesz mi kawalerkę, koniecznie! :) ...Jak się jej tylko dorobię! :D Czemu nie? :)
Napisano 30 Maj 201311 l Klasyczny elegancki minimalizm w wydaniu Zbyszka :) widzę ze nawet trafił ci się koszmarek architekta czyli kichowaty korytarz :)
Napisano 30 Maj 201311 l Autor Dzięki. Tam za wiele szaleństwa nie było. Dość konkretnie określone wymogi plus dodatkowo przefiltrowałem kilka kwestii związanych bezpośrednio z klientem no i wyszło coś takiego. Jakoś czułem że to za mała przestrzeń na szarości stąd drugi, cieplejszy kolor. Co do korytarzy to nawet lubię takowe :) ale tutaj było to koniecznością. Lokal ma ok 9m na 3m i dwa okna po jego przeciwnych stronach.
Napisano 20 Wrzesień 201410 l Świetne wnętrze. Jak oświetlone? Świecisz hdrką czy tylko vraysun + vray plane w okna? A może skylight portale? Można by zerknąć na ustawienia redneringu?
Napisano 29 Wrzesień 201410 l Klasyczny elegancki minimalizm w wydaniu Zbyszka :) widzę ze nawet trafił ci się koszmarek architekta czyli kichowaty korytarz :) Ale wybrnął bardzo dobrze. :) Czysta architektura - w korytarzu nie ma nic, a wygląda ładnie. Jak czegoś nie możesz zmienić, musisz to polubić - zamian grzechu w cnotę to podstawa. Cztery ściany + gładka podłoga + biały sufit = ładna, czytelna i niebanalna architektura wnętrza. Gratulacje dla autora.
Napisano 3 Listopad 201410 l Ładny projekcik :) Ciekaw jestem jaki był by odbiór wnętrza z "prawdziwej" perspektywy widza (wzrostu 170/180cm)