mateusz_s Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) Witam, oto moja najnowsza ilustracja tym razem inspirowana kawałkiem "A Mansion In Darkness" King Diamonda. Pracowałem nas nią w wolnych chwilach przez co całość zajęła ok. 2 miesięcy. Wykonałem również wersje stereoskopową. Zapraszam do oglądania i komentarzy. Użyte programy to: 3ds max + mental ray oraz After Effect -- DOSTĘPNE ROZMIARY: 2560 x 1600 1920 x 1200 1680 x 1050 -- DOSTĘPNE ROZMIARY W STEREO LEWE OKO 2650x1600 - - - PRAWE OKO 2560x1600 LEWE OKO 1920x1200 - - - PRAWE OKO 1920x1200 --- PONIŻEJ KILKA ZRZUTÓW z 'PRODUKCJI' Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez mateusz_s
DrRambo Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 bardzo ładnie, klimatycznie ile poly ma jego płaszcz?
mateusz_s Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Napisano 9 Czerwiec 2013 bardzo ładnie, klimatycznie ile poly ma jego płaszcz? po nałożeniu końcowego meshsmoota troche ponad milion, bo dałem na siłę 2 meshsmooty i nie robiłem retopologi
Araiel Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 Bardzo fajnie wykonana praca i wielki plus za inspirację King Diamondem ;) Uwielbiam jego twórczość (zresztą byłem ostatnio na koncercie :) ). 1
Gość kakaku Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 Fajna praca:) Jedynie do czego to bym się przyczepił do światła. Po co jemu ta lampa jeżeli księżyc daje na tyle dużo światła?:) No i jakieś zapalone światło w tym zamczysku by się przydało:D Ja to widze w deszczową pogode, pioruny, księżyc za chmurami, ale przebija:) z zapalonymi gdzieniegdzie światłami w pomieszczeniach, jakby ktoś na nich czekał :) Poniosło mnie, wybacz:)
mateusz_s Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Napisano 9 Czerwiec 2013 Fajna praca:) Jedynie do czego to bym się przyczepił do światła. Po co jemu ta lampa jeżeli księżyc daje na tyle dużo światła?:) No i jakieś zapalone światło w tym zamczysku by się przydało:D Ja to widze w deszczową pogode, pioruny, księżyc za chmurami, ale przebija:) z zapalonymi gdzieniegdzie światłami w pomieszczeniach, jakby ktoś na nich czekał :) Poniosło mnie, wybacz:) To jest obrazek na podstawie piosenki, w której oni przybywają do pustego, odziedziczonego pałacu. Lampe zrobiłem bo daje fajne ciepłe kontrowe światło, z kolei księżyc daje nieco zimniejszą kontrę, deszcz teoretycznie powinien być, ale nie chciałem już zamazywać całości.
xrs Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 świetna praca :) mam pytanie: jak robiłeś dachówkę? bardzo mi się podoba ten element.
mateusz_s Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Napisano 11 Czerwiec 2013 świetna praca :) mam pytanie: jak robiłeś dachówkę? bardzo mi się podoba ten element. po prostu jakiś box z bevelem i powielony.. pareset razy :)
09121986 Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 Fajna praca ale w mojej opini bez postaci wyglądało by to lepiej. Ale fajny kilmacik. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi