Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

oto moja najnowsza ilustracja tym razem inspirowana kawałkiem "A Mansion In Darkness" King Diamonda.

Pracowałem nas nią w wolnych chwilach przez co całość zajęła ok. 2 miesięcy.

Wykonałem również wersje stereoskopową. Zapraszam do oglądania i komentarzy.

Użyte programy to: 3ds max + mental ray oraz After Effect

A_Mansion_In_Darkness_1680x1050.jpg

-- DOSTĘPNE ROZMIARY:

2560 x 1600

1920 x 1200

1680 x 1050

-- DOSTĘPNE ROZMIARY W STEREO

LEWE OKO 2650x1600 - - - PRAWE OKO 2560x1600

LEWE OKO 1920x1200 - - - PRAWE OKO 1920x1200

--- PONIŻEJ KILKA ZRZUTÓW z 'PRODUKCJI'

makingof_01.jpg

makingof_03.jpg

makingof_02.jpg

makingof_04.jpg

Edytowane przez mateusz_s
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
bardzo ładnie, klimatycznie

ile poly ma jego płaszcz?

po nałożeniu końcowego meshsmoota troche ponad milion, bo dałem na siłę 2 meshsmooty i nie robiłem retopologi

Napisano

Bardzo fajnie wykonana praca i wielki plus za inspirację King Diamondem ;) Uwielbiam jego twórczość (zresztą byłem ostatnio na koncercie :) ).

• Like 1
Gość kakaku
Napisano

Fajna praca:) Jedynie do czego to bym się przyczepił do światła. Po co jemu ta lampa jeżeli księżyc daje na tyle dużo światła?:) No i jakieś zapalone światło w tym zamczysku by się przydało:D Ja to widze w deszczową pogode, pioruny, księżyc za chmurami, ale przebija:) z zapalonymi gdzieniegdzie światłami w pomieszczeniach, jakby ktoś na nich czekał :)

Poniosło mnie, wybacz:)

Napisano
Fajna praca:) Jedynie do czego to bym się przyczepił do światła. Po co jemu ta lampa jeżeli księżyc daje na tyle dużo światła?:) No i jakieś zapalone światło w tym zamczysku by się przydało:D Ja to widze w deszczową pogode, pioruny, księżyc za chmurami, ale przebija:) z zapalonymi gdzieniegdzie światłami w pomieszczeniach, jakby ktoś na nich czekał :)

Poniosło mnie, wybacz:)

To jest obrazek na podstawie piosenki, w której oni przybywają do pustego, odziedziczonego pałacu. Lampe zrobiłem bo daje fajne ciepłe kontrowe światło, z kolei księżyc daje nieco zimniejszą kontrę, deszcz teoretycznie powinien być, ale nie chciałem już zamazywać całości.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności