telthona Napisano 23 Sierpień 2013 Napisano 23 Sierpień 2013 A co do trailera, uwielbiam takie filmy : P Tylko czemu, czeeeemu znowu zamiast smoka widze wywerne :__: wszedzie wywerny. nawet w Grze o Tron co jest jakims absurdem ;__:
deshu Napisano 24 Sierpień 2013 Napisano 24 Sierpień 2013 Pan i Pani Lebowsky, znowu spotkali sie na planie?:) Co ja ci tu mogę jeszcze dodać - rzadko mnie 2d kręci ale takie obrazki oglądam pixel po pixelu. Obym ja też kiedyś mógł zatęsknić za kalifornia:P hehe
pumax Napisano 24 Sierpień 2013 Napisano 24 Sierpień 2013 Miodnie! O filmie nie słyszałam wcześniej ale zapowiada się ciekawie. :)
Hindus Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 Wiesz że wymiatasz. Możesz pokazać ile jest 3d w ostatnim updacie (space bounty huntress z mocami telekinezy) ?
Cpt.Obvious Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Napisano 25 Sierpień 2013 ostatni update jest calkowicie wypluty z photoshopa. jak zwykle zdrowy mix fotek i pedzli (z naciskiem na to pierwsze)
ICE Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 Ja juz sie dawno przestalem zastanawiac, JAK TY TO robisz. To troche, jak z magiczna sztuczka, wiesz ze to tylko iluzja, a jednak robi niesamowite wrazenie. Wole wiec przestac lamac sobie mozg, a rozsciasc sie wygodnie i podziwiac z tylnego rzedu ;)
Rekomendowane odpowiedzi