Napisano 23 Sierpień 201311 l A co do trailera, uwielbiam takie filmy : P Tylko czemu, czeeeemu znowu zamiast smoka widze wywerne :__: wszedzie wywerny. nawet w Grze o Tron co jest jakims absurdem ;__:
Napisano 24 Sierpień 201311 l Pan i Pani Lebowsky, znowu spotkali sie na planie?:) Co ja ci tu mogę jeszcze dodać - rzadko mnie 2d kręci ale takie obrazki oglądam pixel po pixelu. Obym ja też kiedyś mógł zatęsknić za kalifornia:P hehe
Napisano 24 Sierpień 201311 l Miodnie! O filmie nie słyszałam wcześniej ale zapowiada się ciekawie. :)
Napisano 25 Sierpień 201311 l Wiesz że wymiatasz. Możesz pokazać ile jest 3d w ostatnim updacie (space bounty huntress z mocami telekinezy) ?
Napisano 25 Sierpień 201311 l Autor ostatni update jest calkowicie wypluty z photoshopa. jak zwykle zdrowy mix fotek i pedzli (z naciskiem na to pierwsze)
Napisano 28 Sierpień 201311 l Ja juz sie dawno przestalem zastanawiac, JAK TY TO robisz. To troche, jak z magiczna sztuczka, wiesz ze to tylko iluzja, a jednak robi niesamowite wrazenie. Wole wiec przestac lamac sobie mozg, a rozsciasc sie wygodnie i podziwiac z tylnego rzedu ;)