3Dart Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 A to kolejny projekt, był już tu wcześniej na forum ale przeprowadziłem kilka poprawek w nim plus trochę nowych renderków, więc wrzucam go w nowej odsłonie. Projekt również przedstawiony w różnych wersjach kolorystycznych.
Logos Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 Dałbym 5 gwiazdek gdyby nie te exteriory. Koszmar, strasznie odstają poziomem od reszty w ogóle bym tego nie pokazywał :P
adek Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 Koncept bardzo fajny. Oceniając głównie jakość renderów faktycznie - exteriory bardzo odstają od reszty. Tutaj myślę, że vision3d (http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=89211) mógłby coś podpowiedzieć. O ile z zew. wersja czerwona najbardziej mi się podoba to we wnętrzach - czerwony chyba wyszedł najsłabiej. Materiały mi zupełnie nie leżą. Za to ostatni kolor wnętrza super. Po powiększeniu to dopiero widać. Widać, że pracy przy tym było sporo!
maciek.m Napisano 25 Czerwiec 2013 Napisano 25 Czerwiec 2013 nie jestem projektantem ale jako zwykly czlowiek to musze powiedziec ze mi sie nie podoba, dziwacznie wyglada ta bryla. Rendery tez niestety slabe, materialy tez mozna by dopracowac. Ale zeby nie bylo wnetrze sie broni :)
Rekomendowane odpowiedzi