kozioo Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Na razie tylko zaklepuje miejsce:) Pracuje nad riggiem, potem zabiore sie za proby animacji. Myśle ze przez 3 miesiace uda mi sie nauczyć przynajmniej podstaw animacji i cos wyprodukowac. A jesli nie to tez nie będzie tragedii, najwyżej kupa śmiechu ;) Niedługo postaram sie wrzucić pierwsze testy.
Gość Gremlin_3 Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Ty człowieku na pewno wiesz i tak więcej niż ja... :) w ogóle nie wiem o co chodzi w riggowaniu... :) miałem zamiar się przyłączyć, ale stwierdziłem, że mojej postaci po zanimowaniu głowa będzie wystawać z ręki:)
kozioo Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 Prosze nie odkopywac teog wątku ;P Chwilowo nic nie robiłem bo wypadło mi kilka modeli do zrobienia i nie mam czasu. Ale jak tylko cos zrobie to pokaze ;) PS: Jesli uda Ci sie tak zrobic zeby głowa wystawała z reki to jestes wielki ;)
kozioo Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Napisano 10 Wrzesień 2004 Postępy: -skonczone otoczenie (sie napracowałem, ze hoho) -komar (w tej roli geosphera) -"metamorfoza" komara -oswietlenie (tak jak otoczenie :P ) Wrzucam to bo pomyslałem ze wypada cos pokazac (i sie przez to zmobilizowac do dalszej roboty). Aktualnie dalej pracuje nad riggiem (ktora to juz wersja? 10?) a bipeda wstawiłem po to, zeby się cos dzialo, wiec to co widac to praktycznie czyste footstepsy plus ręcznie ustawiona animacja łapki. http://members.lycos.co.uk/kozioo/c.avi
Ka21k Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Jak tylko wroce do domku to nie omieszkam zobaczyc co tam juz stworzyles :D Moze sam sie zmobilizuje :)
Kris_R Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Hmm... to GI możesz sobie odpuścić :) hihi a co do animki.. fajno że coś tam pokazujesz... mucha się nieźle rozpaćkuje :)
kozioo Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 Z GI jeszcze zobaczymy:> Niestety nie wiem, kiedy następny update bo chaosgroup mi przeszkadza, a dokładniej ich nowe dziecko. AURA wciaga jak chodzenie po bagnach :]
kozioo Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 Koniec. Nic juz sie nie zmieni. A rozpaćkiwania nie będzie. Chyba ze jakis specjalny pokaz;) Mam nadzieje, że przekaz jest klarowny ;> http://members.lycos.co.uk/kozioo/koniec.avi
asblaze Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 ehh... men... Siatka sie łamie pod pachą, Envelopy lewej nogi źle ustawione, nienaturalny ruch głowy, i komara flaga zasłania. Do poprawki ;) Tak powaznei to szkoda, ze sie poddałeś, po tym jak gwizdnąłeś mi pomysł ;) Może jeszcze powalczysz? Greetingz
Rekomendowane odpowiedzi