Napisano 9 Lipiec 201311 l Witam wkońcu skończyłem ,wlekło się to ale wkońcu Prawie 3 min ale mam nadzieje że nie zmęczy wam zbytnio głowy - HD 1280x720px Pracowałem nad nim od jakiś 7 miesięcy w wolnym czasie głównie żeby wejść w animacje bo to pierwsze moje podrygi z animacjami. Dużo się nauczyłem to się liczy i brnę dalej w animacje wiecej funu niż stille imo. Super muzyka - Kevin Macleod - podgłoście i dodajcie bass ;) Wszystko CGI robione w Maxie renderowane Vrayem składane w AE. Modeling - Texturing - Animation - Rig - Shaders - Lighting - Rendering - Particles - Compositing - Design (kilka modeli zaimportowanych reszta robiona osobiście ) - Breakdown myślę za jakiś miesiąc. C&C bardzo chętnie. screen shoty z poszczególnych ujęć. Edytowane 29 Sierpień 201311 l przez 09121986
Napisano 10 Lipiec 201311 l Fajowy reel. Może ciut za długi - niektóre ujęcia wydają się zbędne bo w sumie nie wnoszą nic nowego. Ale muzyczka rzeczywiście super :)
Napisano 10 Lipiec 201311 l Muzyka na + :) Ogólnie przyjemnie, ale przydałoby się trochę skrócić. Najfajniejsza scena z driftem Golfa :) Mógłbyś jeszcze tylko nad nią trochę popracować (nad realizmem i prędkością upadanych kawąłków betonu) i będzie idealna :)
Napisano 11 Lipiec 201311 l Ogólnie świetnie wygląda, ale: -za długie -liście realnie na mój gust robią nieco bardziej skomplikowany ruch, kręcą się są małe zawirowania dużo fajnej zabawy z dynamiką -tablet i gazety spadają bardzo nienaturalnie, w sumie te gazety klockowate można by je było nieco pozginać nawet modyfikatorami zaanimowanymi -szkło zupełnie inaczej się rozwala(wrzucę potem referkę) i powinno latać tam mnóstwo małych kawałeczków(zobacz co jest na podłodze jak sie szklanka stłucze)
Napisano 12 Lipiec 201311 l Autor Panowie tak jak pisałem pierwsze podejścia do ruszających się rzeczy. Chciałem wszystkiego po trochu spróbować żeby zobaczyć z czym to się wszystko je :) Jakbym każdą scenkę miał dopracować to do przyszłego roku bym tego nie wydał , traktuje to jak dobrze spożytkowany czas , teraz zabiorę się za jeden spójny projekt gdzie będę mógł to wszystko wykorzystać. @legomir - nie odrazu Rzym zbudowano ja mam materiały do nauki ale niestety ciężko ogarnąć wszystko naraz z jednej strony pół roku to długo z innej bardzo krótko... długość uzależniona od muzyki szukałem jej tyle czasu że nie miałem serca jej ciąć a tym bardziej że totalnie nie znam się na edycji muzyki. Dzięki za komentarze :) Heh za 2 dniową scenke z zombimi i za Teaser lepszy feedback niż za 7 miesiecy pracy :D
Napisano 12 Lipiec 201311 l Meeeeeega dużo włożonej pracy, widać że początki ale nie od razu zrobili avatara ;) fajnie że poszerzasz horyzonty i nie zamykasz się na stille :) Bardzo podobało mi się ujęcie z VW na parkingu, oraz wyskakującym autem z monitora , reklama telefonu też spoko, reszta trochę mało ruchliwa ( głównie operacja kamerą ). Życzę powodzenia z animacją bo to chyba jeden z najcięższych elementów w CG. Pozdrawiam !
Napisano 15 Lipiec 201311 l Nie będę słodził jakie to wszystko fajne (choć jest świetnie), nie dotrwałem do końca bo za długie, a może nie tyle za długie ile za dużo podobnych scen. Wybrałbym po jednej/najlepszej z każdego rodzaju animacji i skrócił do minuty, a bankowo obejrzało by więcej osób całość ;] Szanuje i podziwiam za determinacje i ilość włożonej pracy. Muzyczka piękna, zwłaszcza początek gdy słuchać dużo dźwięków Hang Drum'a.
Napisano 20 Lipiec 201311 l Autor @NV - dzięki za motywacyjny booster :) , kolejne będą bardziej złożone i bardziej dopracowane teraz nad każdą sceną będę siedział dłużej niż zwykle ;) @wroniec - Dzięki bardzo , fakt nie jesteś pierwszym który mówi że o wiele krócej to powinno trwać :) heh pół roku do 2014 także spróbuję coś pożądniejszego ale krótszego wyskrobać na początek przyszłego roku :) Cieszę się że niektórzy doceniają , oczywiście krytykę przyjąłem i w przyszłości postaram się sprostać wymaganiom ;) Pozdrawiam
Napisano 20 Lipiec 201311 l bardzo dobrze zmontowane, widac after nie jest ci obcy, imho za malo dynamiczne, muzyka fajna ale wydaje mi sie ze nie do demoreela, i tak jak ktos napisal juz ze te takie bardzo wolne przeloty kamer powinny byc rowniez bardziej dynamiczne, o fx'ach sie nie wypowiadam bo to nie moja brocha :) ogolnie bardzo na plus pozdro
Napisano 2 Sierpień 201311 l Autor @Plasti - Dzięki bardzo , to taki wstep wszystkiego po trochu już działam nad czymś konkretniejszym. Cieszę się że na + Śmieszna akcja że dostaje fronty za prace które nie do końca myślę że zasługują i najgorsze że w drugą stronę też to działa ... słabiutki feedback poszedł Teaser większy szum zrobił. Pozdro
Napisano 2 Sierpień 201311 l Tylko małe ale... 0:23 sek -> pytam się gdzie na mapie są Kielce ;). A tak na serio Rewelacja!. Pozdrawiam Łukasz