Chindoos Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Ostatnio kupiłem sobie aparat cyfrowy i wykombinowałem coś takiego: http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/eyes.jpg Jak wam się podoba?
Vorek Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 jakoś do mnie nie trafia, trochę razi symetryczność (przynajmniej bliki powinne nie być symetryczne) Brakuje mi tu głębi, strasznie to płaskie. I jakoś nie widzę związku z aparatem cyfrowym. Pozdro
kolegaalek Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Nom, płaskie potwornie, ale wszystkiego można się nauczyć. Ty to rysowałeś na zdjęciu w komputerze? P.sPo avatarze widzę, że jesteś dresem. This means war!!!!!![joke] P.s.2. I nie rób podpisów, bo poźniej nie będzi się jak wykręcić, że to nie twoje:)
asfalton Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 za symetryczne ,tez mam aparat cyfrowy, ale nie widze w tym nic specjalnego hle hle hle tak
Kris_R Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 I zbyt rozmyte... takie mdłe to wyszło i rozlane... a szkoda. Bo ostre, wyraziste oczy mogą na długo przykuć uwagę swoim spojrzeniem... tu tego nie ma...
Rekomendowane odpowiedzi