Dzikuu Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 Witam Wszystkich Ostatnio dopadł mnie dziwny pomysł. Właściwie chodzi oto żeby zrobić sześcian który można obracać i zoomować. I tutaj leży mój problem: nie mam pojęcia jak się za to zabrać o ile model i sceneria nie jest zadnym problemem to nie wiem jak wrzucić to w internet i jak ograniczyć możliwości manipulowania tym sześcianem. Prosze o pomoc i licze na wyrozumiałosc.
makak Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 Dice miał tak zaprojektowaną stronę jako sześcian. Z tego co pamiętam to na fleshu to hulało. Niestety już zmienili layout, więc nie ma nawet jak podejrzeć.
Dzikuu Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Napisano 12 Lipiec 2013 Wlasciwie to nie wiem w jakiej technologi mogłoby to działać. Jakieś propozycje co najlepsze i najprostsze? Wybaczcie niewiedza ale dopiero zaczynam przygode z 3D
Dzikuu Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) Unity, flash html5 - w każdej da się zrobić. a nie masz jakichś namiarów na Tutoriale z tym czy cos? Szukałem u Wujka ale nic satysfakcjonującego mi nie znalazł Edytowane 12 Lipiec 2013 przez Dzikuu
Rekomendowane odpowiedzi