Napisano 11 Lipiec 201311 l Witam Wszystkich Ostatnio dopadł mnie dziwny pomysł. Właściwie chodzi oto żeby zrobić sześcian który można obracać i zoomować. I tutaj leży mój problem: nie mam pojęcia jak się za to zabrać o ile model i sceneria nie jest zadnym problemem to nie wiem jak wrzucić to w internet i jak ograniczyć możliwości manipulowania tym sześcianem. Prosze o pomoc i licze na wyrozumiałosc.
Napisano 11 Lipiec 201311 l Dice miał tak zaprojektowaną stronę jako sześcian. Z tego co pamiętam to na fleshu to hulało. Niestety już zmienili layout, więc nie ma nawet jak podejrzeć.
Napisano 12 Lipiec 201311 l Autor Wlasciwie to nie wiem w jakiej technologi mogłoby to działać. Jakieś propozycje co najlepsze i najprostsze? Wybaczcie niewiedza ale dopiero zaczynam przygode z 3D
Napisano 12 Lipiec 201311 l Autor Unity, flash html5 - w każdej da się zrobić. a nie masz jakichś namiarów na Tutoriale z tym czy cos? Szukałem u Wujka ale nic satysfakcjonującego mi nie znalazł Edytowane 12 Lipiec 201311 l przez Dzikuu