Dzikuu Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Witam Wszystkich Ostatnio dopadł mnie dziwny pomysł. Właściwie chodzi oto żeby zrobić sześcian który można obracać i zoomować. I tutaj leży mój problem: nie mam pojęcia jak się za to zabrać o ile model i sceneria nie jest zadnym problemem to nie wiem jak wrzucić to w internet i jak ograniczyć możliwości manipulowania tym sześcianem. Prosze o pomoc i licze na wyrozumiałosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 w jakiej technologii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makak Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Dice miał tak zaprojektowaną stronę jako sześcian. Z tego co pamiętam to na fleshu to hulało. Niestety już zmienili layout, więc nie ma nawet jak podejrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzikuu Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 Wlasciwie to nie wiem w jakiej technologi mogłoby to działać. Jakieś propozycje co najlepsze i najprostsze? Wybaczcie niewiedza ale dopiero zaczynam przygode z 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Unity, flash html5 - w każdej da się zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzikuu Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 (edited) Unity, flash html5 - w każdej da się zrobić. a nie masz jakichś namiarów na Tutoriale z tym czy cos? Szukałem u Wujka ale nic satysfakcjonującego mi nie znalazł Edited July 12, 2013 by Dzikuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts