Napisano 4 Sierpień 201311 l ...no to znowu chyba nie na temat ale apropo GFX'a. Też mam małe archiwum. Byłem redaktorem tego pisma, udzielałem wywiadów, pisałem. A jeszcze wcześniej był Bajtek, później Commodore&Amiga i Top Secret. Tam też pisałem o DeLuxePaint, imagine i Lightwave. SGI'ie, Intergraphy ( nie tylko Orka je miała. Większość firm post-produkcyjnych miała wszelkie te sprzęty), Wildcat'y, Oxygeny i inne "perełki były później :) Taki mały FLASH-BACK z przeszłości...to ja już taki stary jestem ?
Napisano 4 Sierpień 201311 l Byłem redaktorem tego pisma, udzielałem wywiadów, pisałem. W sensie, że udzialałeś ich sam sobie? :)
Napisano 4 Sierpień 201311 l W sensie, że udzialałeś ich sam sobie? :) nooouuupp...najpierw pisałem artykuły, bo to koledzy, a jednocześnie robiłem np. pierwsze boxy w Houdinim na Indigo2 to się mnie czepili i dwa wywiady zrobiłem. Są tam nawet gdzies moje gnioty z Aliasa, Softimage'a i Electro GIG. Na Hudym wtedy nic nie umiałem zrobić i chyba nie tylko ja. Była tylko kosola Irixa na dole i pirazy oko coś co wyglądało jak Viewport :)
Napisano 5 Sierpień 201311 l ...no to znowu chyba nie na temat ale apropo GFX'a. Też mam małe archiwum. Byłem redaktorem tego pisma, udzielałem wywiadów, pisałem. A jeszcze wcześniej był Bajtek, później Commodore&Amiga i Top Secret. Tam też pisałem o DeLuxePaint, imagine i Lightwave. SGI'ie, Intergraphy ( nie tylko Orka je miała. Większość firm post-produkcyjnych miała wszelkie te sprzęty), Wildcat'y, Oxygeny i inne "perełki były później :) Taki mały FLASH-BACK z przeszłości...to ja już taki stary jestem ? Ja jestem dwa lata do tyłu- początek poświęciłem DTP- zacząłem dopiero od Light Wave i 3D Studio Max 1.0 by Kinetix:) Pierwsze "próby" 3D to 3D Studio DOS i Real 3D Olaf3De- to co Ty wtedy robiłes to był High End niedostępny dla 99%:) Tak- jesteśmy tacy starzy :) Edytowane 5 Sierpień 201311 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 8 Sierpień 201311 l Blagam - nie mowcie juz o tym bo wyszlo na to, ze forum skostnialo i zaraz poumieramy :D
Napisano 8 Sierpień 201311 l heh;) szczerze to panowie zazdroszczę Wam tego wczesnego zaczynania w naszej branży;)