badassky Napisano 1 Sierpień 2013 Napisano 1 Sierpień 2013 Lody przełamana to i ja coś wrzucę ;) Spośród kilku thumbnailsów wybrałem ten Zdecydowanie najbardziej odpowiada mi taki klimat, pewnie sporo można jeszcze zmienić w kompozycji i w rozkładzie walorów, dlatego mam nadzieję, że usłyszę kilka mądrych słów na ten temat :) Jak ktoś chce zobaczyć inne szkice to niech pisze :)
waza Napisano 1 Sierpień 2013 Napisano 1 Sierpień 2013 Oj fajne. Niby kilka kresek, ale trzeba być dobrym, żeby tak stawiać kreski
badassky Napisano 1 Sierpień 2013 Autor Napisano 1 Sierpień 2013 WWWoj- ajaj kapitanie! plus pierwotna wersja szkicu z pierwszego posta: waza- dziękuję :) hyhy dobry będę kiedy zacznę stawiać kreski jak Mullins :D
RaVirr Napisano 2 Sierpień 2013 Napisano 2 Sierpień 2013 Takie okładkowe ustawienie postaci, ciekaw jestem jak to pociągniesz dalej :)
kopfstoff Napisano 20 Sierpień 2013 Napisano 20 Sierpień 2013 i like the first sketch very much! really shows the cohesion and trust already! i jak pierwszy szkic bardzo! naprawdę pokazuje spójność i zaufanie już!
Rekomendowane odpowiedzi