RaVirr Napisano 1 Sierpień 2013 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Dzień dobry. Szkic: Edytowane 2 Sierpień 2013 przez RaVirr
RaVirr Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 Krok drugi: Oczywiście zastosowałem tekstury ;)
RaVirr Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 Kolejny krok (i trochę wydziwiania): Muszę poprawić te paskudne budynki i dodać więcej wraków
RaVirr Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 Finałowa na dziś wstawka z kozackim znaczkiem :D :
EthicallyChallenged Napisano 2 Sierpień 2013 Napisano 2 Sierpień 2013 Szybko Ci poszło! Tyle czasu zostało a Ty w jedna nockę obskoczyłeś?
polka dot Napisano 2 Sierpień 2013 Napisano 2 Sierpień 2013 te cztery czarne latarinie robią mniej roboty niż jedno drzewo :D
RaVirr Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) Jeszcze postaram sie cos podrasowac, ale teraz nie bede mial dostepu do kompa wiec pewnie w niedziele cos zdzialam :-) Narzucilem takie tempo bo nie wiem jak pozniej bedzie z wolnym czasem. Znaczy latarnie dupne? :-) Edytowane 2 Sierpień 2013 przez RaVirr telefoniczna literowka
RaVirr Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Napisano 4 Sierpień 2013 (edytowane) To mój finał, wciąż z kozackim logiem: Edytowane 4 Sierpień 2013 przez RaVirr
WWWoj Napisano 4 Sierpień 2013 Napisano 4 Sierpień 2013 Nie wiem czy trochę bardziej nie podobała mi się tak jak wcześniej było trochę jaśniej, w tej bardziej szkicowej wersji, trochę bardziej kolory było widać, ale i tak fajny klimacik.
polka dot Napisano 4 Sierpień 2013 Napisano 4 Sierpień 2013 logo logiem. latarnie obroniłeś, ogólnie wypas!
kamesanin Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 niby 34 za oknem ale czuć ten chłodek :] pyknie
kopfstoff Napisano 20 Sierpień 2013 Napisano 20 Sierpień 2013 nice one, ravirr. but i think WWWoj is right, maybe the clear look of the first sketches worked a little bit better, but either way its a cool piece (haha, you get the pun). i love the car graveyard apect of it. reminds me of metro, you know that scene? -> http://st.gdefon.ru/wallpapers_original/wallpapers/275818_metro-2033_-gorod_-zima_-razruxa_3000x1770_%28www.GdeFon.ru%29.jpg oh and i have to thank you especially, dude! because of your posting on deviant art i found out about this contest. so thank you! :D nice one, ravirr. ale myślę, że WWWoj ma rację, może jasne spojrzenie z pierwszych szkiców pracował nieco lepiej, ale tak czy inaczej jego chłodny kawałek (haha, masz kalambur). kocham apect cmentarz samochód z nim. Przypomina mi metro, wiesz, że scenę? -> No i muszę podziękować szczególnie, koleś! ze względu na Twój wpis na dewiacyjnych sztuki i dowiedziałem się o tym konkursie. więc dziękuję! : D
Rekomendowane odpowiedzi