Napisano 2 Sierpień 201311 l Autor Kolejny krok (i trochę wydziwiania): Muszę poprawić te paskudne budynki i dodać więcej wraków
Napisano 2 Sierpień 201311 l Autor Jeszcze postaram sie cos podrasowac, ale teraz nie bede mial dostepu do kompa wiec pewnie w niedziele cos zdzialam :-) Narzucilem takie tempo bo nie wiem jak pozniej bedzie z wolnym czasem. Znaczy latarnie dupne? :-) Edytowane 2 Sierpień 201311 l przez RaVirr telefoniczna literowka
Napisano 4 Sierpień 201311 l Autor To mój finał, wciąż z kozackim logiem: Edytowane 4 Sierpień 201311 l przez RaVirr
Napisano 4 Sierpień 201311 l Nie wiem czy trochę bardziej nie podobała mi się tak jak wcześniej było trochę jaśniej, w tej bardziej szkicowej wersji, trochę bardziej kolory było widać, ale i tak fajny klimacik.
Napisano 20 Sierpień 201311 l nice one, ravirr. but i think WWWoj is right, maybe the clear look of the first sketches worked a little bit better, but either way its a cool piece (haha, you get the pun). i love the car graveyard apect of it. reminds me of metro, you know that scene? -> http://st.gdefon.ru/wallpapers_original/wallpapers/275818_metro-2033_-gorod_-zima_-razruxa_3000x1770_%28www.GdeFon.ru%29.jpg oh and i have to thank you especially, dude! because of your posting on deviant art i found out about this contest. so thank you! :D nice one, ravirr. ale myślę, że WWWoj ma rację, może jasne spojrzenie z pierwszych szkiców pracował nieco lepiej, ale tak czy inaczej jego chłodny kawałek (haha, masz kalambur). kocham apect cmentarz samochód z nim. Przypomina mi metro, wiesz, że scenę? -> No i muszę podziękować szczególnie, koleś! ze względu na Twój wpis na dewiacyjnych sztuki i dowiedziałem się o tym konkursie. więc dziękuję! : D