pumax Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 (edytowane) No Witam. :D Postanowiłam przyłączyć się do zabawy. Zapewne marne moje szanse patrząc na konkurencję ale co tam, przednia zabawa się szykuje! Na początek szybki koncept "Kociego grzybka" :-) Nie wiem jeszcze czy to będzie moja finałowa praca czy np. nie zdecyduje się na jakis enviro. Edytowane 10 Sierpień 2013 przez pumax
pumax Napisano 10 Sierpień 2013 Autor Napisano 10 Sierpień 2013 V2 - WIP. Jeszcze detale, światło, cień jakiś ostrzejszy i obowiązkowo - kłębek wełny!
Dobry Pasterz Napisano 11 Sierpień 2013 Napisano 11 Sierpień 2013 Kurcze, nie wiem może się czepiam, ale szkic miał coś czego zdecydowanie zabrakło w późniejszej wersji. Ten nowy ma jak dla mnie za duzo burntoola. No i klimat się zmienił. Ja bym polecał pozostać przy bardziej kartonowej wersji, ale to subiektywna opinia.
pumax Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) WWWoj Dzięki :D Dobry Pasterz O kurde, najlepsze jest to, że ja wcale tego toola nie użyłam :) Mam nadzieję, że w tej wersji tego już tak nie widać? :) Z cartoonową stylistyką sama nie wiem... staram się unikać takich rzeczy bo boje się że skończę robiąc słodkie rysunki :D kopfstoff Wielki? :D Iiiii updejt Edytowane 22 Sierpień 2013 przez pumax
grass Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 To już z drugiej części bo w jedynce zwierzaki nie grzybiały :D
badassky Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 Fajna praca, ciekawa pozycja nóg. Raczej bym go nie pogłaskał ;) Kopfstoffowi chyba chodziło o słowo great :)
pumax Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Napisano 22 Sierpień 2013 grass - W sumie to by było całkiem ciekawe, zobaczyć grzybo koty i jelenie :D Bombadil - dzięki :D A! W sumie to faktycznie mogło chodzić o to great :) Ach ten google tlanslator hehe :)
kopfstoff Napisano 23 Sierpień 2013 Napisano 23 Sierpień 2013 @Bombadil: yeah right, i was looking for the correct translation to say "great" in polish. :eek: damn you, google translator! @pumax: i really like the detail that the clew of thread ("wątek"?) acutally looks like a smiling monster-face. thats so cool! :D
Rekomendowane odpowiedzi