Napisano 7 Sierpień 201311 l No Witam. :D Postanowiłam przyłączyć się do zabawy. Zapewne marne moje szanse patrząc na konkurencję ale co tam, przednia zabawa się szykuje! Na początek szybki koncept "Kociego grzybka" :-) Nie wiem jeszcze czy to będzie moja finałowa praca czy np. nie zdecyduje się na jakis enviro. Edytowane 10 Sierpień 201311 l przez pumax
Napisano 10 Sierpień 201311 l Autor V2 - WIP. Jeszcze detale, światło, cień jakiś ostrzejszy i obowiązkowo - kłębek wełny!
Napisano 11 Sierpień 201311 l Kurcze, nie wiem może się czepiam, ale szkic miał coś czego zdecydowanie zabrakło w późniejszej wersji. Ten nowy ma jak dla mnie za duzo burntoola. No i klimat się zmienił. Ja bym polecał pozostać przy bardziej kartonowej wersji, ale to subiektywna opinia.
Napisano 22 Sierpień 201311 l Autor WWWoj Dzięki :D Dobry Pasterz O kurde, najlepsze jest to, że ja wcale tego toola nie użyłam :) Mam nadzieję, że w tej wersji tego już tak nie widać? :) Z cartoonową stylistyką sama nie wiem... staram się unikać takich rzeczy bo boje się że skończę robiąc słodkie rysunki :D kopfstoff Wielki? :D Iiiii updejt Edytowane 22 Sierpień 201311 l przez pumax
Napisano 22 Sierpień 201311 l Fajna praca, ciekawa pozycja nóg. Raczej bym go nie pogłaskał ;) Kopfstoffowi chyba chodziło o słowo great :)
Napisano 22 Sierpień 201311 l Autor grass - W sumie to by było całkiem ciekawe, zobaczyć grzybo koty i jelenie :D Bombadil - dzięki :D A! W sumie to faktycznie mogło chodzić o to great :) Ach ten google tlanslator hehe :)
Napisano 23 Sierpień 201311 l @Bombadil: yeah right, i was looking for the correct translation to say "great" in polish. :eek: damn you, google translator! @pumax: i really like the detail that the clew of thread ("wątek"?) acutally looks like a smiling monster-face. thats so cool! :D