Napisano 8 Sierpień 201311 l Pierwszy szkic, zobaczymy co się dalej z tego urodzi. Edytowane 19 Sierpień 201311 l przez artursadlos
Napisano 20 Sierpień 201311 l To jest jeszcze wip :O? wszystko malowane czy jakieś kawałki zdjęć też? :P
Napisano 20 Sierpień 201311 l Autor W niektórych miejscach są kawałki fot z których startuje i domlowuje cała resztę. Ale golych fot bez obmalowania raczej nie zostawiam. Bede jeszcze dopieszczal postaci i elementy pierwszego planu. Mysle tez nad sensowniejsza kolorkorekcją.
Napisano 20 Sierpień 201311 l hey there artur! love the composition and colours, you really guide the eye with that disposal here, especially the lighting. it's awesome how the corpse connects with the environment! love how the fungus softened the material and how joels arm is covering ellie - is he embracing her or does he warningly holding her back? great piece! :) hey there artur! kocham składu i kolory, naprawdę kierować oko z tym do dyspozycji tutaj, zwłaszcza oświetlenia. to niesamowite, jak trup łączy się z otoczeniem! Kocham jak grzyby złagodził materiał i jak Joels pokrywa ramię Ellie - jest on objął ją i ma on ostrzegawczo trzymając ją z powrotem? świetny kawałek! :)
Napisano 20 Sierpień 201311 l Autor Thanks for kind words! Joel is holding her back in warning act after seeing fungus-covered body.
Napisano 20 Sierpień 201311 l Dobre, dobre, stylówa jak nie Twoja, co wcale nie jest minusem, fajnie wymachane, kompozycja mi się podoba... ładna galeria będzie z tego konkursu ;)
Napisano 20 Sierpień 201311 l Ten kolo ciuchci to ... Drake?! Co tam napisales? ;] Obrazek piekny. Super paleta i kompozycja. Tylko troche dziwne ze Joel w takim cieniu, no ale licencia poetica ma swoje prawa.
Napisano 22 Sierpień 201311 l Drake grzybek? Lubię takie easter eggi :D Praca na wypasie i chyba mój faworyt. :) Edytowane 22 Sierpień 201311 l przez pumax
Napisano 25 Sierpień 201311 l Autor Dzieki. Trochę się zmienia styl malowania. Ja nie przywiązuje się do jakiegoś sposobu. Ciągle "szukam". Ale to szukanie to po prostu robienie kolejnych prac bez zastanawiania się. A styl się sam robi :)