Big Foot Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Koncepcją mojej animacji jest bieg w tunelu pełnym dziur, płotków itp, a na końcu czeka nagroda. chce zrobić to metodą Cell Shading (dobrze napisałem? :P) To będzie moja pierwsza animacja w innym programi niż stary TrueSpace. Prace nad "scenariuszem" trwają, a w tym czasie umieszczam próbny rendering postaci. Pozdrawiam Big Foot
DarK Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Haha fajny tryb renderingu wybrales :D Nic tylko zyczyc ci powodzenia !
rowr Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 hehe dobrze ze to tylko ink paint a nie cale Illustrate bo scenka mogla by sie troszke dlugo rendererowac:) Co do materialu troszke bym nad nim popracowal bo lala jak gumowa lala wyglada :) i powodzenia :)
Piotr Dobosz Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 fajne:) bedzie wygladalo jak bajeczka:) swietny pomysl, ciekawe jak wyjdzie :) zycze powodzenia:) pozdrawiam
Kris_R Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Faktycznie trochę za bardzo błyszczy... możesz spokojnie te bliki wywalić... powinno to wyjść lali na dobre.
Big Foot Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Ok, mój pierwszy w życiu riging skończony :], użyłem bipeda i jestem zadowolony z efektów. Następny w kolejności jest do wymodewlowania tunel, a potem trzeba będzie wprowadzić naszą lalę w ruch :] Muzyka do podkłady już wybrana, ale narazie zostaje tajemnicą :P
asfalton Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 proponuje zmniejszyc outline tego materialu bo jest dosyc gruby, nie sadzisz....
Big Foot Napisano 26 Październik 2004 Autor Napisano 26 Październik 2004 Poddaje się... Animacja mnie przerosła... Życze powodzenia innym...
prabab Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 Szkoda, fajnie się zapowiadało. Pewno nie mogłeś wytrzymać tego, że tak długo się renderowało, heh?
Big Foot Napisano 26 Październik 2004 Autor Napisano 26 Październik 2004 (..)Pewno nie mogłeś wytrzymać tego, że tak długo się renderowało, heh?Nie, niemogłem zmusić tej panienki do biegania, a co dopiero innych rzeczy...
andy_a Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Na CS i Bipedzie znam się jak na wpływie kwaśnego mleka na mongolskie kozy górskie (czyli chyba jakiś jest :) Nie poddawaj się - ściągnij sobie kilka tutoriali (gdzieś an pewno są) i spróbój coś wykombinować :)
F/X Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Za łatwo się poddajesz! Spróbuj np. puppet shop albo CAT'a. Wkońcu świat nie kończy się na CS.
Rekomendowane odpowiedzi