Napisano 28 Sierpień 200420 l Koncepcją mojej animacji jest bieg w tunelu pełnym dziur, płotków itp, a na końcu czeka nagroda. chce zrobić to metodą Cell Shading (dobrze napisałem? :P) To będzie moja pierwsza animacja w innym programi niż stary TrueSpace. Prace nad "scenariuszem" trwają, a w tym czasie umieszczam próbny rendering postaci. Pozdrawiam Big Foot
Napisano 28 Sierpień 200420 l Haha fajny tryb renderingu wybrales :D Nic tylko zyczyc ci powodzenia !
Napisano 28 Sierpień 200420 l hehe dobrze ze to tylko ink paint a nie cale Illustrate bo scenka mogla by sie troszke dlugo rendererowac:) Co do materialu troszke bym nad nim popracowal bo lala jak gumowa lala wyglada :) i powodzenia :)
Napisano 28 Sierpień 200420 l fajne:) bedzie wygladalo jak bajeczka:) swietny pomysl, ciekawe jak wyjdzie :) zycze powodzenia:) pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 200420 l Faktycznie trochę za bardzo błyszczy... możesz spokojnie te bliki wywalić... powinno to wyjść lali na dobre.
Napisano 30 Sierpień 200420 l Autor Ok, mój pierwszy w życiu riging skończony :], użyłem bipeda i jestem zadowolony z efektów. Następny w kolejności jest do wymodewlowania tunel, a potem trzeba będzie wprowadzić naszą lalę w ruch :] Muzyka do podkłady już wybrana, ale narazie zostaje tajemnicą :P
Napisano 30 Sierpień 200420 l proponuje zmniejszyc outline tego materialu bo jest dosyc gruby, nie sadzisz....
Napisano 26 Październik 200420 l Autor Poddaje się... Animacja mnie przerosła... Życze powodzenia innym...
Napisano 26 Październik 200420 l Szkoda, fajnie się zapowiadało. Pewno nie mogłeś wytrzymać tego, że tak długo się renderowało, heh?
Napisano 26 Październik 200420 l Autor (..)Pewno nie mogłeś wytrzymać tego, że tak długo się renderowało, heh?Nie, niemogłem zmusić tej panienki do biegania, a co dopiero innych rzeczy...
Napisano 27 Październik 200420 l Na CS i Bipedzie znam się jak na wpływie kwaśnego mleka na mongolskie kozy górskie (czyli chyba jakiś jest :) Nie poddawaj się - ściągnij sobie kilka tutoriali (gdzieś an pewno są) i spróbój coś wykombinować :)
Napisano 27 Październik 200420 l Za łatwo się poddajesz! Spróbuj np. puppet shop albo CAT'a. Wkońcu świat nie kończy się na CS.